Gość: karol IP: *.hel182.suomicom.fi 07.09.04, 17:37 czy ktos byl w grudniu na Fuerteventura,ktore biuro podrozy?.W hotelu czy bungalowie,moze ktos akurat wybiera sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hiena Re: fuerteventura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 12:01 sie wybierałam, rok temu.. ale scan holiday odwołał loty powrotne. Mieliśmy mieszkać w Oasis Dunas w Corallejo. Gdzieś kidyś znalazłam forum, na którym nt wyspy i hoteli wymieniali swoje poglądy brytyjczycy, ale nmie pamiętam stronki. Odpowiedz Link Zgłoś
iblan Re: fuerteventura 08.09.04, 15:02 Fuerteventura jest w ofercie Ecco. Wejdź sobie na stronę www.eccoholiday.com - to obejrzysz sobie ich ofertę - są i hotele z wyżywieniem i aparamenty bez wyżywienia - Fuerteventura solo i łączona z Gran Canaria. Ja wykupiłam oferte łączoną Lanzarote + Gran Canaria. Ale Z Ecco byłam 2 razy w ub.r. (raz na Teneryfie) i byłam z nich zadowolona. Wyloty 28 listopada i 5 grudnia mają chyba najniższe ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: fuerteventura IP: *.hel182.suomicom.fi 15.10.04, 09:13 dzieki za info, kupilem 2 tyg.w atlantis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: fuerteventura IP: *.hel182.suomicom.fi 15.10.04, 09:45 a moze ktos tez sie wybiera na poczatku grudnia?Piwko,wspolny samochod na wycieczke? Jade sam. Odpowiedz Link Zgłoś