Dodaj do ulubionych

Fuerteventura

11.12.14, 21:21
Wykupiłem sobie lot z Modlina na Fuerteventurę w terminie 31.01-7.02.
Zarezerwowałem hotel, w którym już byłem, a który jest bardzo OK w Costa Calma.
Tydzień za 2000zł - dokupię śniadanka i może kolacje, całe dnie chcę spędzić na plaży na południu Costa Calma. Całość powinna mnie kosztować ok 3000zł.
Na co dzień ciężko pracuję - potrzebny mi wypad do ciepłych krajów w środku zimy.
Kto dołączy?
Obserwuj wątek
    • grekan Re: Fuerteventura 12.12.14, 01:47
      2000zl. za sam pokoj/tydzien?!/ Sprawdzilem, w tym terminie w Costa Calma 7 dni dla pok. 1os. z HB kosztuje ok. 1500zl., /Best Age/ z All 1250zl./Royal Suite/. Tylko pokoj ok. 1000zl.
      Sprawdz na str: Quickrooms.com
      • simonidess Re: Fuerteventura 12.12.14, 09:42
        Pokój i podróż Grekan. 1300 rezerwacja pokoju, stamtąd jest dojazd busikiem na koszt hotelu na fajną plażę, do tego 666 za lot na Fuerte. Z lotniska dość łatwo jest dostać się do hotelu jakimś transportem z lotniska - autobusem lokalnym, czy transferami z biur podróży. Na miejscu dokupię jeszcze śniadania, na plaży jest niezły beach bar więc tam coś przegryzę, a wieczorem pójdę na kolację do restauracyjki. Już raz byłem, i było całkiem miło. Chcę powtórzyć.
        • grekan Re: Fuerteventura 13.12.14, 02:06
          To juz lepiej ale w tej cenie masz z wyzywieniem.Udanego wypoczynku.
    • mechanss Re: Fuerteventura 16.12.14, 10:57
      Byłem na Fuerteventura w II połowie lutego w 2011 roku. Pogoda zbliżona do polskiego lata, ale cholernie wieje. Fuerteventra jest zwłaszcza w środkowej części, czyli w okolicach Costa Calma bardzo płaska i nie ma tam żadnej tamy dla wiatru. Ciepło jest pomiędzy 10-15,, max do 17.00 potem długi rękaw. Bardziej polecałbym na ten okres południe Teneryfy lub Gran Canarii, gdzie jest dużo cieplej w tym okresie.
      Proponuje jednak przenieść dyskusję na forum: Wyspy Kanaryjskie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka