Dodaj do ulubionych

kanary dowód czy pass

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 11:33
powiedzcie proszę, czy na wyspy wystarczy dowód osob. czy jednak paszport?
Obserwuj wątek
    • marta_km Re: kanary dowód czy pass 26.12.04, 16:39
      Gość portalu: dar napisał(a):

> powiedzcie proszę, czy na wyspy wystarczy dowód osob. czy jednak paszport?

właśnie wróciłam z Teneryfy. Ani razu nie sprawdzali mi paszportu, tylko bilety
      lotnicze. O dziwo, paszport sprawdzały służby graniczne na granicy polsko-
      niemieckiej, bo leciałam z Drezna.
      • Gość: Grażka Re: kanary dowód czy pass IP: *.mech.pg.gda.pl 27.12.04, 13:43
        Cześć Marta. U nas tak samo. W ogóle nie sprawdzali paszportów. Tylko bilety.
        Na granicy w Kołabaskowie owszem, ale na lotnisku nikt ani w Berlinie ani na
        Lanzarote. Pozdrawiam
        • Gość: dar Re: kanary dowód czy pass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:59
          chylli myślicie że spoko z dow. ?pozdrawiam..
        • Gość: dar Re: kanary dowód czy pass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 16:04
          no i dziwne z kołbaskowem..jeżdże tam b. często i od maja nawet nie wzieli do
          ręki dokumentów na granicy. ale nie wiem jak z kanarami bo wyjazd jest nagły a
          kolega nie ma paska może ktoś coś wie...z góry dzięki.
          • Gość: Grażka Re: kanary dowód czy pass IP: *.mech.pg.gda.pl 27.12.04, 18:56
            No nas w Kołbaskowie sprawdzali, co prawda od "wielkiego niechcenia", zaspani,
            rozleniwieni, ale o dokumenty poprosili i do ręki wzięli. Daliśmy przez okienko
            i tyle, chyba nawet nie spojrzeli. Natomiast od Berlina, jakby dokumenty żadne
            nie istniały. Z powrotem to samo. Jeżeli lecicie na Kanary z lotniska
            niemieckiego NIKT nie będzie sprawdzał paszportu. Tam nie sprawdzają KTO leci
            tylko z czym. Mój mąż ostatnio przejeżdżał granicę belgijską i holenderską
            przez parking. Nikt niczego nie sprawdzał. Widać tylko Nasi są tacy obowiązkowi
            i próbują coś sprawdzać. Pozdrawiam
    • Gość: asia Re: kanary dowód czy pass IP: *.echostar.pl 27.12.04, 22:26
      proponuje koniecznie wziąsc paszport mnie sprawdzano wszedzie,paszport
      obowiązkowy!!!!
    • Gość: Hiena Wystarczy dowód osobisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 10:01
      może być stary /książeczka/ - sprawdzone osobiście w październiku na Okęciu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka