Dodaj do ulubionych

LIPIEC W HISZPANII W CIEMNO CZY WARTO?

26.12.04, 19:24
Mam zamiar wybrać się do Hiszpanii pierwszy raz. Jechać w ciemno czy z biurem?
Wcześniej zaliczyłem kilka razy Chorwację i zdecydowanie epiej jechać w
ciemno ale do Włoch już nie. Jak to się ma do Hiszpanii. Za wszelkie
informacje dzięki.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • miriam_73 Re: LIPIEC W HISZPANII W CIEMNO CZY WARTO? 26.12.04, 20:17
      Tylko nie z biurem - kurzgalop z wywiesznym jęzorem po zabytkach! Po Hiszpanii
      sie doskonale podróżuje, wygodne autobusy, pociagi. Ja w 2003 r. w lipcu byłam
      na własną rękę w centralnej i południowej Hiszpanii - polecam - mozna zobaczyć
      dużo, dużo wiecej (vide - fotki w linku) niż zwiedzając z grupą, zatrzymywac
      się tam gdzie masz ochotę, a nie gdzie "wypada" itd. Rozkłady pociągów sa na
      stronce renfe (razem z cenami), na południu jest dużo autobusów, jeżdż często -
      wygodne, klimatyzowane. Jeśli masz pytania - pisz smiało. Pzdr
    • aseretka Re: LIPIEC W HISZPANII W CIEMNO CZY WARTO? 28.12.04, 09:33
      Miriam_73 ma rację. Lepiej jechać samemu i dokonywać wyboru, co zwiedzać, na co
      poświęcać więcej, a na co mniej lub wcale czasu. Radzuiłabym jednak wcześniej
      zarewować jakiś apartament lub miejsce na campingu. Chociaż podobno można i w
      ciemno.
    • adams123 Re: LIPIEC W HISZPANII W CIEMNO CZY WARTO? 31.12.04, 10:50
      Spokojnie możesz w ciemno. Cop do miejsc hotelowych to napewno cos znajdziesz
      wolnego, chociaż trzeba bedzie w niektórych reionach poświęcic trochę czasu.
      Wersji z biurem podrózy wcale nie rozpatruj - szkoda czasu i kasy !
      powodzenia
      • Gość: tomek Re: LIPIEC W HISZPANII W CIEMNO CZY WARTO? IP: *.net.autocom.pl 04.01.05, 17:05
        Ja niestety wybrałem się w lipcu ubiegłego roku i niezle się musiałem nagłowić
        ze znalezieniem jakiegoś taniego noclegu. Zależy co chcesz robić, mi akurat
        własny namiot wyszedł tyle co wczasy z biurem w niezłym hotelu.
    • Gość: Natis Re: LIPIEC W HISZPANII W CIEMNO CZY WARTO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 18:06
      Jedź na Costa Bravę do LLORET DE MAR.
      Byłam tam w lipcu i jest cudownie.Ciepło(bardzo ciepło), wspaniali ludzie itp.
      Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka