Dodaj do ulubionych

Jaki hotel na GC/Tene??

17.01.05, 20:53
Qrcze nie moge sie zdecydowac : GC czy Tene? Wybor hotel tez nie latwy? Nie
wiem na ile informacje w katalogu SH sa rzetelne? GC : h.Buenaventura,
Catarina czy Lucana w Playa del Ingles czy w Maspalomas:Dunaflor M, czy Green
Oasis?a Na Tene : Tropical Playa, Esmeralda czy Gran Tinerfe??Jesli ktos ma
ochote to zapraszam na gg:3293024.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ala1 Re: Jaki hotel na GC/Tene?? IP: *.one.pl 18.01.05, 19:01
      Witaj. Znam Duna flor ( to bungalowy ) w Campo Internacjonal na G. Canarii.
      Oficjalnie na 2 kluczyki. Sympatycznie urządzone, parter i piętro. Jeśli nie
      przeszkadza Ci upał ( sypialnia na piętrze ) to polecam. Wokół zielono,
      przyjemnie. Baseny czyste, ale woda w nich lodowata! Są łóżka do opalania (
      bezpłatne). Nie wiem jak teraz , ale był telewizor na monety, czyli jak
      wrzucisz pieniążek - oglądasz. Lodówka, wyposażenie kuchni - pełne. Maleńki na
      dwie stopy balkonik.
      Sprzątanie - codziennie, ale pozostawia wiele do życzenia. Dalismy pokojowej
      w "łapę" to było czyściej. Ogólnie fajnie.
      Ja wybrałabym Gran Tinerfe - hotel 4 *, świetnie połozony w centrum Playa de
      las Americas na Teneryfie. Podobał mi się. I ten zdecydowanie bardziej polecam.
      Pozdrawiam i zyczę trafnego wyboru. Teneryfa dla mnie ciekawsz, ale zalezy co
      kto lubi.Hej.
      • woman29 Re: Jaki hotel na GC/Tene?? 18.01.05, 20:34
        Dzieki serdeczne za info, znaczy ze dobrze mi sie wydawalo ze ta balkoniki w
        bunaglowach sa malutkie.Jade w maju czy wtedy tez sa upaly o ktorych pisalas?
        • Gość: Ala1 Re: Jaki hotel na GC/Tene?? IP: *.one.pl 18.01.05, 21:36
          Nie, w maju nie musisz spodziewać się upałów. W sypialni może być trochę
          gorąco, ale nie tak jak w lipcu czy sierpniu. A balkoniki faktycznie maluśkie.
          Pozdrawiam
          • woman29 Re: Jaki hotel na GC/Tene?? 18.01.05, 22:40
            A czy Gran Tinerfe jest pozlozony w halasliwej okolicy??
            • Gość: tusysta Re: Jaki hotel na GC/Tene?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 00:39
              no niestety wlasnie stamtad wrocilismy...Gran Tinerfe ze swoimi ilustracjami na
              stronie www, to istna sciema...niestety z jednej strony ulica ruchliwa, z
              drugiej bulwar z knajpkami, slabymi ale za to bardzo glosnymi...w nocy ciezko
              zasnac, bo spiewy i karaoke trwaja do rana;-)
      • woman29 Re: Jaki hotel na GC/Tene?? 18.01.05, 22:45
        A czy mozesz cos o Esmeraldzie czy Tropical Playa powiedziec?Roznica w cenie od
        Grab tinerfe blisko 500 zl wiec...czy warto tyle placic?
        • Gość: Ala1 Re: Jaki hotel na GC/Tene?? IP: *.one.pl 19.01.05, 07:14
          Witaj, tamtych hoteli niestety nie znam.
          Gran Tinerfe od ulicy jest oddzielony dużym placem wjazdowym, więc przy samej
          ulicy nie leży. Graniczy z promenadą ( od strony basenów ). Wiem, że 500 zł. to
          dużo, ale hotel wart swojej ceny.
          Jeśli nie zależy Ci tak bardzo na lepszych warunkach, to wybierz jednak inny.
          Pozdrawiam
          • woman29 Re: Jaki hotel na GC/Tene?? 19.01.05, 08:43
            Alu, dzieki za info.Na razie jaki metlik mialam taki mam nadal :-)
            • Gość: Ala1 Re: Jaki hotel na GC/Tene?? IP: *.one.pl 19.01.05, 21:46
              woman, masz mętlik, bo za dużo fajnych informacji, i nie możesz się zdecydować.
              Znam to uczucie. Ja też zawsze mam problem Teneryfa czy G. Canaria. Myślę ze
              trzy miesiące i w końcu decyzja zapada. Teraz na odmianę waham się między dwoma
              hotelami. Ten, czy ten. Ale w końcu wybiorę, bo czas nagli.
              Wybierz Teneryfę, nudzić się nie będziesz, wyspa super, jest co zwiedzać.
              A w przyszłości pojedziesz na G. Canarię. Wtedy porównasz wyspy.
              Nic się nie martw, wszystko będzie ok. tylko podejmij decyzję.Pozdrawiam
        • Gość: grześ Re: Jaki hotel na GC/Tene?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.01.05, 08:23
          Cześć, byliśmy w hotelu Iberostar Torviscas Playa, który położony jest obok
          hotelu Esmeralda. Myślę, że ta okolica - Costa Adeje jest mniej hałaśliwa od
          Playa Americas. Tylko, że Esmeraldę od promenady dla pieszych i plaży dzieli
          ruchliwa ulica. Poza tym hotel jest OK. Byliśmy tam, bo sprzed tego hotelu
          odjeżdżają autobusy na wycieczki fakultatywne. Ale decyzję musisz podjąć sama.
          Miłej podróży.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka