Dodaj do ulubionych

santa sussana

IP: *.icpnet.pl 05.06.05, 13:47
Wybieram się tego lata na costa brava do alhambry, napiszcie jakie atrakcje
tam sa. czy był ktoś może na Camp Nou. Z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • baszka.forum Re: santa sussana 05.06.05, 16:56
      byłam w santa sussana, ale kilka lat temu. typowe miasteczko turystyczne.
      generalnie bez zastrzeżeń. blisko do barcelony!!! polecam wybrać się tam.
      piękne miasto. jeśli jedziesz na zorganizowaną imprezę polecam skorzystać s
      kolejki miejskiej której przystanek jest niedaleko SS. na stadionie byłam, ale
      dla mnie żadna rewelacja. pozdro baszka
    • iberia29 Re: santa sussana 05.06.05, 18:26
      poszukaj na forum bo temat byl juz walkowany x razy ;-)
    • llora Re: santa sussana 05.06.05, 19:14
      może byś łaskawie zerkneła na forum.
      ten temat był dopiero co poruszany.
    • Gość: xs Re: santa sussana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:16
      Byłam tam w zeszłym sezonie, z Itaki. Wrażenia pozytywne. Rozpisywałam się rok
      temu, drugi raz mi się nie chce. Wyszukiwarka nie gryzie, polecam skorzystać.
      • slawek0425 Re: santa sussana 12.06.05, 22:36
        Hotelowa wiocha.Hotele ładne ale nie ma nic poza tym.Być może jakbym miał 2o
        lat i interesowałyby mnie dyskoteki i balety to chyba byłoby to. Dla
        imprezowiczów polecam , na wypoczynek za duży gwar.
        • iberia29 Re: santa sussana 12.06.05, 23:20
          nie zgodze sie z tym nadmiernym gwarem, ja tez cenie spokoj i jakos nie
          narzekalam na halas.A to ze SS to typowo hotelowa miejscowosc i nic poza tym
          tam nie ma to sie zgodze.
          • Gość: Jackowski Re: santa sussana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:34
            Oczywiscie jest tam takze deptak, ale poza nim i hotelami NIC W STA.SUSANNA NIE
            MA. Miejscowosc laczy sie z jednej strony z Malgrat, a z drugiej z Calella i
            tam znalezc mozna jakies 'ludzkie zabudowania', ale jesli ktos pisze, ze Sta.
            Susanna to typowy hotelowy moloch, to ma EWIDENTNA RACJE.

Zgadzam sie tez z tym, ze nie jest to miejscowosc spokojna - w wiekszosci
            hoteli wieczorem (tak do 23:00) zaczynaja sie 'wystepy artystyczne'. Nie byloby
            w nich nic zlego, gdyby nie to ze halas z 3,4 sasiednich hoteli tworzy
            prawdziwa kakofonie dzwiekow. Srednia przyjemnosc.

Naprawde duzym plusem Sta. Susanny jest jedna z lepszych na tym odcinku
            wybrzeza plaz (duzo atrakcyjniejsza, niz zp. w Lloret czy Tossa de Mar).
            • iberia29 Re: santa sussana 13.06.05, 14:55
              cos za cos, niemniej jednak na pewno w SS jest ciszej niz w Lloret de Mar gdzie
              hotel na hotelu + dyskoteka na dyskotece.
              • Gość: Jackowski Re: santa sussana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 15:39
                Z tym sie akurat zgadzam - w ubieglym roku mialem watpliwa przyjemnosc spania w
                bardzo dobrym, ladnie polozonym hotelu Gran Garbi Mar (trzy i pol gwiazdki w
                TUI). Niestety po przeciwnej stronie ulicy zlokalizowano jakis hostel z mlodymi
                Niemcami. 'Wir sind Deutsche' to ulubione okrzyki o 4, 5 nad ranem, kiedy
                holota wracala z dyskotek. Z tego punktu widzenia Sta. Susanna jest z
                pewnoscia 'spokojniejsza', ale dla prawdziwie spokojnego wypoczynku polecam
                hotel Caleta Park w S'Agaro. Niestety, dwojka kosztuje tam w sezonie (HP) 690
                zl za dobe. Za tyle, to jak sie wydaje, wiekszosc naszych rodakow chce wypoczac
                TYDZIEN na Krecie ;)
                • Gość: Jackowski Re: santa sussana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 16:02
                  Sorry, jeszcze jedna uwaga.

Costa Brava to nie miejsce NA SPOKOJNY WYPOCZYNEK. Ten region nazywany jest
                  najwiekszym kapieliskiem Europy. Zeby sobie uswiadomic skale zjawiska, warto
                  porownac Katalonie z naszym woj. zachodniopomorskim. Otoz liczba miejsc
                  noclegowych (hotele, pola namiotowe, kampingi, apartamenty wakacyjne) jest w
                  Katalonii (uwaga, uwaga) 33 RAZY WIEKSZA niz w Zachodniopomorskiem. Gdyby nawet
                  uwzglednic niezwykle popularne u nas 'kwatery prywatne' to i tak Katalonia ma
                  przewage 5,5-krotna !

Gdzie tam mozna odpoczac w spokoju ?
                  • iberia29 Re: santa sussana 13.06.05, 21:24
                    ano mozna, ale jak sie nie jedzie w lipcu ani sierpniu:ja bylam w czerwcu
                    (pierwsza polowa) i naprawde wypoczelam ;-))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka