Dodaj do ulubionych

Teneryfa - Riu Arecas

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.05, 21:21
Planuję wakacje z rodziną na Teneryfie. Z zaciekawieniem ogladam hotele Riu:
Arecas oraz Palace Tenerife - Costa Adeje (biuro TUI). Czy ktoś z Państwa był
w tych hotelach?
Bedę zobowiazany za informację.
dziekuję
Piotr
krosnicki@mp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Ala1 Re: Teneryfa - Riu Arecas IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 12.06.05, 18:58
      Cześć. Hotele, które wymieniasz są mi znane, szczególnie Riu Palace Tenerife.
      Spędzałam w nim 2 tygodniowy urlop (Tui). Hotel naprawdę godny polecenia,
      zdecydowanie bardziej niż Arecas ( cena hoteli zbliżona ), dlatego polecam
      Tenerife.Jeśli wybierzesz pokój z widokiem na morze to super.
      Ogólnie teren hotelowy wspaniały,baseny też, dbałość o klienta super, pool i
      snack bar- nic do zarzucenia.
      Wszystko na 5+. My mieliśmy pokój typ B, wielki, z sofą, fotelem itd.
      Konstrukcja hotelu jest taka, że im wyżej, tym pokoje mniejsze. Dlatego wyżej
      są typ A.
      Plaża niedaleko.
      Jeśli chcesz wiecej informacji - napisz.
      Pozdrawiam.
      • corazonlatino Re: Teneryfa - Riu Arecas 16.06.05, 11:56
        Czesc ja jezdze na Teneryfe od 13 lat i szczegolnie Ci polecam Grand Hotel
        Anthelia cenowo podobny do Riu a jest super! Godny rozwazenia jest rowniez Gran
        Tacande ja wolabym ktorys z tych hoteli ale jesli chodzi o hotele RIU to tez
        sa bardz bardzo komfortowe i nie powinines sie zawsiesc na zadnym z nich!!!!1
        Pozdrawiam i zycze udanego urlopu!
        • molo000 Re: Teneryfa - Riu Arecas 17.06.05, 13:49
          ja też polecam bardzo hotel w pieknym miejscu z sieci Iberostar z neckermanna -
          Tj. Iberostar Grand Hotel Anthelia. Rewelacja, piekny widok, super miejsce,
          dobre jedzenie, duże baseny z morską wodą.
          Polecam bardzo.
          molo
    • Gość: kasia Re: Teneryfa - Riu Arecas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 18:06
      A ja byłam w RIU Arecas-bardzo miła atmosfera i świetne warunki. Można śmiało
      jechać.
    • Gość: mariusz Re: Teneryfa - Riu Arecas IP: *.chello.pl 11.09.05, 23:08
      Riu Arecas - hotel bardzo dobry. Polecam. Jedzonko - extra, a jakie desery -
      szczególnie lody z ciepłymi owocami w likierze z rumem lub z brandy. W ciągu
      tygodnia przytyłem 4 kg. Teraz dieta. Pokoje gustownie urządzone, czysciutkie,
      przestronne - w wiekszości z widokiem na morze i basen. Do morza nie jest
      daleko. Trzeba przejść ok 100 m chodniczkiem koło Riu Palace. Ten spacerek pod
      palmami nie jest uciązliwy, a wręcz przyjemny. Bardzo ładne knajpki i kafejki
      przy promenadzie w tych własnie okolicach (Costa Adeje). Dalej wygląda to
      troszkę gorzej - lokale są starsze, bardziej głośne i często przy drodze, po
      której jeżdżą samochody, tak jest np. w okolicach portu.W hotelu przeważają
      goście z Niemiec. Ceny w Hotelu: duże piwo - 3,25 euro, cola, sprite, fanta
      (0,2l) - 1, 90, butelka wina - 10-11 Euro, drinki 5-6 Euro. Przed hotelem jest
      sklep spozywczy- tam mozna kupić to wszystko taniej.
      Sam hotel godny polecenia. Następnym razem też wybiorę RIU.
      • Gość: Ala1 Re: Teneryfa - Riu Arecas IP: *.one.pl 12.09.05, 19:38
        Piotr, byłeś już na Teneryfie, czy dopiero się wybierasz, bo Twój wpis jest z
        czerwca, więc wszystkie kolejne są już niecelowe skoro byłeś na urlopie.
        Odezwij sie i napisz jak było, chyba że dopiero będzie?
        Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka