Dodaj do ulubionych

praca w hiszpanii

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 00:10
Witka.

Mam zamiar wybrać się do Hiszpanii po studencku (stop) do pracy. Oczywiście,
dzięki wspaniałej organizacji rodzimych urzędów (do których nota bene nie
zajrzałem ;]) chcę popracować na "niejasno" czyli czarno. Proszę ewentualnych
kontrolerów o wyrozumiałość. Jeśli ktoś wie, co i jak, gdzie, za ile, kiedy i w
ogóle coś o tym temacie, niezwykle proszę o kontakt.
Chcę wyjechać w zupełne ciemno, stopem, pod koniec lipca.

3majcie się.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lebowski Re: praca w hiszpanii IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 00:11
      A jakby ktoś chciał poza forum, oto mój mail:

lebowski@interia.pl
      lebowski@poland.com

3majcie się
      • Gość: STYRO Re: praca w hiszpanii IP: *.mon.stores.es.easyeverything.com 13.07.01, 06:28
        Jako pomocnik na budowie mozesz zrobic jakies 5000 peset na dzien, jako zmywacz
        naczyn w knajpie - jakies 100000 na miesiac, jako kelner w restauracji 120.000
        peset, a jako kelnet w barze ponad 140.000 do 200000 wlacznie
        • Gość: maly Re: praca w hiszpanii IP: *.uc.nombres.ttd.es 14.07.01, 15:22
          ceny styra sa duzo zanizone albo pochodza z malych miejscowosci ogolnie nie
          jest tak zle aleee mosisz znac jezyk bez niego lepiej sie nie wybieraj w ciemno
          • Gość: STYRO Re: praca w hiszpanii IP: *.mon.stores.es.easyeverything.com 19.07.01, 06:41
            Nie wiem czy pochadza z prowincji, bowiem przez caly czas mieszkam w madrycie i
            sa to madryckie ceny... Niestety - tyle sie zarabia... Zainteresowanych
            zapewniam, ze sa to aktualnie stosowane place w Madrycie... Oczywiscie jesli
            bedziesz mial duzo szczescia zarobisz wiecej. Ale te sa normalka
            • Gość: luna Re: praca w hiszpanii IP: *.zeto.lublin.pl 19.07.01, 11:43
              najlepiej jeśli myślisz o pracy na krótki czas załapać się do pracy na
              winni,ale jest to naprawdę ciężka i brudna robota,trzeba uważać na cyganów,ale
              jak trafisz na ok patrona to będziesz zadowolony.powodzenia
            • Gość: Grze$ Re: praca w hiszpanii IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 18:49
              Czesc,
              szukam kontaktu z osobami, ktore mieszkaja w Hiszpanii.

Grzegorz
              biedruna@poczta.wp.pl
              • Gość: Riven Re: praca w hiszpanii IP: 213.77.78.* 21.03.02, 08:13
                Dołączam się do Grzesia rówież prosze o kontakt z osobami które mieszkają w
                Hiszpanii z gory dziękuję riven@space.pl
    • Gość: Grzes Re: praca w hiszpanii IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 23:43
      Czesc,
      moze orientuje sie ktos jaka jest mozliwosc znalezienia zatrudnienia w Hiszpanii lub Portugalii.
      Jestem inzynierem elektronikiem z dwuletnim doswiadczeniem zawodowym. Znam jezyk angielski.
      Interesuje mnie forma zatrudnienia, poziom zarobkow i koszt utrzymania (wynajem mieszkania,
      wyzywienie, itp.).

Grzegorz.
    • Gość: gosia Re: praca w hiszpanii IP: *.wat.waw.pl 06.12.01, 15:19
      a czy ktos wie jakie sa reguly pracy legalnej w Hiszpanii?
      • Gość: sza Re: praca w hiszpanii IP: *.perytnet.pl 05.01.02, 13:50
        Chciałabym wyjechać w wakacje do Hiszpanii. Szukam pracy, najlepiej w Madrycie.
        • Gość: kaska Re: praca w hiszpanii IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 12:52
          czesc ja tez szukam osob mieszkajacych w hiszpani i mogacych mi pomoc w
          znalezieniu pracy z gory dzieki za informacje h.berry1@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka