Dodaj do ulubionych

Hotel Can Pastilla na Majorce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:55
Czy ktos wie cos o tym hotelu? Jak wygladaja pokoje(czy jest w nich lodowka),
jak wyzywienie,okolica, plaza?

Obserwuj wątek
    • Gość: freestyler Re: Hotel Can Pastilla na Majorce IP: *.Red-81-36-243.pooles.rima-tde.net 21.08.05, 11:08
      Nie wiem czy Pani Ola nie powinna zadac sobie tego pytania i pozniej pomyslec
      jaki to ma byc HOTEL ?
      Dziwne HOTEL Can Pastilla czy to jest nazwa HOTELu bo ja wiem ze jest taka
      miejscowosc .
      Pozdrawiam !
      • Gość: Ola Re: Hotel Can Pastilla na Majorce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 14:54
        To jest hotel w Can Pastilla i nazywa sie Can Pastilla.
        • Gość: Aaa Re: Hotel Can Pastilla na Majorce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:56
          Czy nikt nie byl w tym hotelu?
          • Gość: ooo Re: Hotel Can Pastilla na Majorce IP: *.pai.net.pl 30.08.05, 23:59
            hotel jest dosłownie 50 metrów od plaży - szczerze mówiąc najlepszy widok na
            playa de palma, w hotelu jest lodówka, wiatrak na suficie czyli klimatyzacja
            dodatkowo płatne. Za lodówkę nie płaciliśmy, podłączyliśmy ją do sieci i co??
            działa:)
            byłam od 1 lipca, pokój od strony północnej i klimatyzacja była niepotrzebna,
            tzn ten wiatrak.
            na zwiedzanie tylko i wyłącznie samochód - Seat Ibiza diesel - 3 dni 70euro.
            jedyny mankament to lotnisko oddalone 5 minut od hotelu, transfer szybki ale
            przez 2 tygodnie trochę słychać starty.
    • Gość: Aaa Re: Hotel Can Pastilla na Majorce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 08:25
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka