Gość: Ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:55 Czy ktos wie cos o tym hotelu? Jak wygladaja pokoje(czy jest w nich lodowka), jak wyzywienie,okolica, plaza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: freestyler Re: Hotel Can Pastilla na Majorce IP: *.Red-81-36-243.pooles.rima-tde.net 21.08.05, 11:08 Nie wiem czy Pani Ola nie powinna zadac sobie tego pytania i pozniej pomyslec jaki to ma byc HOTEL ? Dziwne HOTEL Can Pastilla czy to jest nazwa HOTELu bo ja wiem ze jest taka miejscowosc . Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Hotel Can Pastilla na Majorce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 14:54 To jest hotel w Can Pastilla i nazywa sie Can Pastilla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaa Re: Hotel Can Pastilla na Majorce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:56 Czy nikt nie byl w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Hotel Can Pastilla na Majorce IP: *.pai.net.pl 30.08.05, 23:59 hotel jest dosłownie 50 metrów od plaży - szczerze mówiąc najlepszy widok na playa de palma, w hotelu jest lodówka, wiatrak na suficie czyli klimatyzacja dodatkowo płatne. Za lodówkę nie płaciliśmy, podłączyliśmy ją do sieci i co?? działa:) byłam od 1 lipca, pokój od strony północnej i klimatyzacja była niepotrzebna, tzn ten wiatrak. na zwiedzanie tylko i wyłącznie samochód - Seat Ibiza diesel - 3 dni 70euro. jedyny mankament to lotnisko oddalone 5 minut od hotelu, transfer szybki ale przez 2 tygodnie trochę słychać starty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaa Re: Hotel Can Pastilla na Majorce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 08:25 Odpowiedz Link Zgłoś