Dodaj do ulubionych

ręczniki przy basenie

IP: *.aster.pl 09.06.06, 15:49
czy to możliwe, aby w czterogwiazdkowym hotelu nie bylo ręcznikow przy basenie?
Obserwuj wątek
    • Gość: nini Re: ręczniki przy basenie IP: *.eranet.pl 10.06.06, 23:22
      ratunku, ale problem! co najgorsze mają go najczęściej osoby, które w domu jadą
      na jednym ręczniku tygodniowo, a toaletę mają na korytarzu...polska
      zaściankowość...i nie zapomnij wynieść coś ze śniadania!!! żenada!
      • dona21 Re: ręczniki przy basenie 11.06.06, 12:14
        Pewnie ze mozliwe , a i w 5 gwiazdkowych tez bywa ;)))))
      • Gość: kasia Re: do nini IP: *.aster.pl 11.06.06, 19:54
        śpieszę na ratunek.

-co ma do tego wszystkiego toaleta na korytarzu?

Nie uważam,żeby w moim pytaniu było coś żenującego, jadąc na wakacje wolałabym
        ograniczyć swój bagaż i nie brać rzeczy, które są zbędne i zajmują dużo miejsca,
        a ręczniki zajmują go bardzo dużo.

Informacje biura podróży i na stronie internetowej są sprzedczne więc zapytałam,
        bo pomyślałam,że ktoś może jest zorientowany i wie, a ty moja droga wiesz dużo,
        ale chyba nie na temat.

4 osoby po jednym ręczniku dziennie wyobrażasz to sobie, jak to zapakować i
        przewieżć?

Co do wynoszenia ze śniadania masz jakieś osobiste doświadczenia?podziel się tym
        ze mną,bo ja z tym moim brakiem obycia chyba zbyt dużo tracę na tych wyjazdach
        zagranicznych , więc chętnie skorzystam z rad.

• Gość: Tor Re: ręczniki przy basenie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.06, 12:43
        Niestety nie zawsze ręczniki są przy basenie. Radzę wysłać maila do hotelu,
        zepewne odpowiedzą. Miłego pobytu.
        A propos wypowiedzi Nini, myślę, że jej złośliwości najlepiej zignorować. To
        forum jest dla osób o przynalmiej minimalnej kulturze. Ale cóż frustratów nie
        brakuje.
    • bemeta Re: ręczniki przy basenie 11.06.06, 22:00
      Generalnie kazdy szanujacy sie hotel 4 lub 5 gwiazdkowy w turystycznej
      miejscowosci ma serwis recznikow. To jak wydawanie i przyjmowanie jest
      rozwiazane to temat na inny obszerny post, ale moze byc przy basenie lub w
      recepcji. Napisz gdzie jedziesz, do jakiej sieci, to byc moze bede mogl rozwiac
      watpliwosci. Zwroc uwage czy kategoria pod jaka biuro podrozy sprzedaje hotel
      to realna (lokalna)kategoria hotelu.
      Pozdro, bart.
      • Gość: kasia Re: ręczniki przy basenie IP: *.aster.pl 12.06.06, 13:13
        hotel to Barcelo Isla Canela w miejscowości Isla Canela /wcześniej należał do
        sieci RIU, teraz chyba do Barcelo/, na stronach internetowych hotelu i róznych
        biur podróży jest inf.,że leżaki,materace są w cenie , a ręczniki za kaucją,
        moje biuro z którego lecę informuje mnie,że ręczników nie ma, stąd pojawily się
        moje wątpliwości.
        Przyznam się,że nie spotkałam się jeszcze, aby przy basenie nie bylo
        ręczników,nie jest to jakiś wielki kłopot ale wolę się upewnić, aby moim
        pierwszym zakupem w Hiszpanii nie byl zakup ręczników, ale np butelka dobrego wina.
        • Gość: basiapinu Re: ręczniki przy basenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 07:55
          a czy musisz pakować po jednym ręczniku na każdy dzień??? nie można zabrać
          jednego dla każdej osoby - wysuszyć, ew. przeprać??? jest tak ciepło, że przez
          noc wyschnie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka