Gość: magda IP: *.acn.waw.pl 10.08.06, 21:11 Kto wrocil z Majorki? Co z tymi meduzami o ktorych "trabia" nasze media? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turysta Re: meduzy IP: *.it-net.pl 10.08.06, 22:59 w zatoce koło Palmy nie ma żadnych meduz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medusa Re: meduzy IP: 124.51.57.* 11.08.06, 16:58 glupoty pisza.nie ma zadnych meduz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af-bcn b.freland GDZiE nie ma meduz? i kiedy? bez txt IP: *.bcn1.adsl.uni2.es 13.08.06, 14:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: GDZiE nie ma meduz? i kiedy? bez txt IP: *.acn.waw.pl 13.08.06, 18:23 a sa? napisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af-bcn nie wiem czy sa teraz na plazach Palma d M. IP: *.bcn1.adsl.uni2.es 14.08.06, 02:21 meduzy -'parzace'- sa w Srodziemnym (i in.) zawsze , normalnie na peLnym morzu, problem jest wtedy gdy wzrasta ich ilosc w pobliZu brzegu- np.wskutek goraca. tak byLo na wybrzeZach Costa Brava, Maresme i Balearow na przeLomie lipca i sierpnia, na plaZach wtedy jest czerwona flaga - zakaz kapieli*. duZo zaleZy od pogody - teraz sie 'ochLodziLo', nie jest b.goraco *oczywiscie moZna to ignorowac, a nawet 'Lapac' meduzy, ale rekami -i wogóle- nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdc Re: meduzy IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.06, 23:40 w zeszłym roku moja córka została dotkliwie poparzona na plazy w Salobrenie koło Malagi. Rana na ręce nie zejdzie jej juz chyba nigdy.To przemilczany temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdc Re: meduzy IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.06, 22:42 Kąpanie się na Costa del Sol grozi wizytą u chirurga plastycznego, reklamy turystyczne na ten temat ani mrumru - to duzy problem kurortów hiszpanskich. Moja corka została wstępnie opatrzona na plazowym punkcie medycznym specjalnie pod kątem oparzen - była kolejka.. Odpowiedz Link Zgłoś