Dodaj do ulubionych

SOS potrzebuję pomocy informacji

27.10.06, 10:53
mam wyjechać koniec listopada początek grudnia do Hiszpanii
proszę o podpowiedż gdzie w tym okresie jest najcieplej .
Jakie są kampingi w Mojacar i Pueblo Lagunie. Czy do przejazdu i pobytu
wystarczą nowe dowody osobiste .
MOże ktoś mi udzieli praktycznych rad jedziemy samochodem osobówką .Czy można
ominąć autostrady płatne .jak to wyglądają cenowo przejazdy
dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: suzana Re: SOS potrzebuję pomocy informacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 18:10
      Najcieplej oczywiscie na poludniu.Co do campingow to nie wiem.Wystarcza Ci
      oczywiscie nowe dowody.Niemcy przejedziesz spoko.We Francji zesmy sie zgubili
      wiec polecam platna ok.30euro.Natomiast w Hiszpanii bezplatne nacionalki,super
      drogi i biegna tuz przy autostradach.Pozdrawiam /a jeszcze jedno /zadnych
      kontroli.
      • Gość: pedro Re: SOS potrzebuję pomocy informacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 18:43
        zgadza sie ,zadnych kontroli ,za to jak wjezdzasz do polski ,to jak nie za 1 to
        beda stali na drugim zakrecie:) no i dziuuuury i łaty w drodze,eh wsanialy ten
        kraj
    • Gość: pedro Re: SOS potrzebuję pomocy informacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 18:40
      poczytaj forum do tylu bylo pelno tematow o tej trasie jadac autem.....w kazdym
      razie autostrady da sie ominac,ja tak robilem,a drogi "nacionalki" o tej porze
      roku napewno bedą przejezdne...dowody wystracza ,kart kredytowych najlepiej
      wziasc min 2 i to z roznych bankow i rozne karty np visa i visa electron albo
      maestro i dobry aktualny euro atlas albo nawigacje jesli masz,z noclegami
      klopotow nie ma,zwłaszcza we francji ja robilem ta trase i zero problemow,no
      poza tym ze pomylilem sie jadac do niemieckiej granicy,ale my mamy tak cudowne
      oznaczenia drogowe ze szkoda gadac...o noclegach mowilem majacna mysli hotele
      drogowe o campingach nic nie wiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka