Dodaj do ulubionych

lloret de mar firma OSKAR

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 15:05
witam. mam pytanie, czy ktos z Was korzystal z oferty biura podrozy
OSKAR.COM? pierwszy raz wybieram sie do Hiszpanii i chce sie zapytac o oferte
i czy mozna zaufac tej firmie. Porze o szybka odp:) mozliwe odp takze na
adres mopa99@wp.pl saludos!
Obserwuj wątek
    • xynka Re: lloret de mar firma OSKAR 26.04.07, 23:06
      Witam! W zeszłym roku byłam w Lloret de Mar z tego biura podróży!! Na maila
      przesyłam dokładniejsze informacje!! Pozdrawiam!!
    • Gość: latynos Re: lloret de mar firma OSKAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:50
      Czesc
      Widze na forum ze bardzo czesto pytasz o hiszpanie i loret de mar.Mam wrazenie
      ze nigdzie sie nie wybierasz jedynie pytasz.Po coz zawracasz glowe jak nie masz
      kasy na podroze?
      A wlasciwie to niezly sposob na podrozowanie.W tym roku pytasz o hiszpanie w
      nastepny np o turcje i mozna pochwalic sie znajomy ze byls i widzialas.Tanio i
      efektownie.
      Gratuluje pomyslu.
      Pozdrawiam
      • Gość: perla* Re: lloret de mar firma OSKAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 14:46
        twoj mail jest w ogole bez sensu! po to jest to forum, zebym sie mogla
        dowiedziec o informacjach, ktore mi sa potrzebne. nie jestem tym typem ludzi,
        ktorzy wymyslaja sobie wakacje, by poopowiadac znajomym gdzie sie je spedzilo!
        taka mysle nawet mi nie przyszla do glowy! a poza tym dopiero drugi raz pisze
        wiadomosc na forum, wiec nie masz sie czego czepiac.

a wszystkim ktorzy udzielili mi istotnych informacji dziekuje bardzo za pomoc.
    • Gość: latynos Re: lloret de mar firma OSKAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 12:09
      A nie ma za co dziekowac zawsze chetnie udziele ci praktycznych porad.Pytaj ile
      chcesz a ja bede odpowiadal.Ha ha ha
      Mila pani dlaczego tak cie zirytowala moja odpowiedz.Oczywiscie forum jest po to
      aby pytac,ale odnosze wrazenie ze pytasz jedynia dla samego pytania i nic z tego
      nie wynosisz.Pytalas na forum duzo wczesniej o loret de mar i nic z tego nie
      wyniklo.Dlatego utrzymuje swoja wersje ze wchodzisz na forum ot tak dla rozrywki
      lub po to aby "wirtualnie pojechac " do hiszpanii.W zwiazku z tym zycze udanych
      wczasow w katalonii.
      Pozdrawiam i usmiechnij sie panno.
      • Gość: perla* Re: lloret de mar firma OSKAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 12:42
        przeslij mi kotus swoj adres na moja poczte, a wysle Ci kartke z lloret:)
        saludos!
    • Gość: latynos Re: lloret de mar firma OSKAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 14:14
      O nie nie ja nie rozdaje adresu na prawo i lewo.Zbyt malo sie znamy.
      A tak serio to polecam ci to biuro i wyjazd do loret chociaz moim skromnym
      zdaniem calella jest lepsza.Gdziekolwiek bys sie jednak nie udala/chodzi mi o
      katalonie/bedziesz zadowolona.
      Czekam na wspomnienia z podrozy.
      Pozdrawiam i zycze udanych wakacji.
      Pamietaj czekam na forum na relacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka