Gość: luiza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.03, 12:17 Wyjezdżam na rok do Barcelony! czy ktoś też się tam wybiera na tak długo? może na stypendium? Sokrates? Erasmus? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiana Re: rok w Barcelonie 06.06.03, 23:02 Ale ty masz szczęście! Też bym tam chciała wyjechać na rok...(a najlepiej na całe życie). Ale dobrze,że mogę chociaż na 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: rok w Barcelonie IP: *.toya.net.pl 19.06.03, 09:43 hello luiza! ja wraz z kolezanka wyjezdzam na rok do Barcelony w ramach programu Sokrates- Erasmus. jestesmy na etapie poszukiewania mieszkania. jesli masz ochote to napisz: gosia_zommer@tlen.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: rok w Barcelonie IP: *.toya.net.pl 08.07.03, 19:02 ponownie witam, luiza! prosze odezwij sie do mnie jesli twoj wyjazd jest nadal aktualny!! gosia_zommer@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deejay Re: rok w Barcelonie IP: *.ipt.aol.com 15.07.03, 22:51 ja wybieram sie do tego miasta na dluzej (moze i wiecej niz rok) chce tam grac w dyskotekach i praktykowac jezyk hiszpanski.szukam wspollokatorow do jakiegos taniego i przyjemnego mieszkanka w barcelonie lub okolicach. mail : kojay@gmx.de Odpowiedz Link Zgłoś