lisica2 04.07.03, 22:15 Czy jest komuś znany ten hotel? Bardzo chętnie przeczytam Wasze opinie zarówno na jego temat, jak i samej miejscowości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lisica2 Re: Calella / Bon Repos 07.07.03, 11:28 Nie chce mi się wierzyć, że nikt nie zna ani tej miejscowości, ani tego hotelu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Calella / Bon Repos IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 10:15 Byłaś z OPEN Travel 3 razy i niez znasz tego hotelu, a tak zachwalasz gdzie indziej to biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
kvik Re: Calella ??????????? 21.08.03, 12:09 zapomnialas nadmienic o ktora calelle chodzi i na jakiej costeczce !!!!! a jeszcze nie tak dawno pouczalas mnie odnosnie geografi Odpowiedz Link Zgłoś
lisica2 Re: Calella ??????????? 24.08.03, 13:39 kvik napisała: > zapomnialas nadmienic o ktora calelle chodzi i na jakiej costeczce !!!!! > a jeszcze nie tak dawno pouczalas mnie odnosnie geografi Widać po Twojej odpowiedzi, że nie znasz oferty OT. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
lisica2 Re: Calella / Bon Repos 24.08.03, 13:38 Gość portalu: Marek napisał(a): > Byłaś z OPEN Travel 3 razy i niez znasz tego hotelu, a tak zachwalasz gdzie > indziej to biuro. A jaki związek ma jedno z drugim? Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Calella / Bon Repos 24.08.03, 13:46 znam ten hotel i miasto. hotele w calelli (tej na costa del maresme) z oferty open travel sasiaduja ze soba i wlasciwie sa w podobnym standardzie. ja wybralem mar balu i bylem b.zadowolony, niezly jest tez president. bon repos jest chyba najmniejszy z tej trojki - wydaje mi sie, ze tez najslabszy. niezly basen i hol hotelowy - nie widzialem nic wiecej. okolica dosc ruchliwa ale nie jest to samo centrum - bardzo duzo barow, mniej dyskotek - jest gdzie zjesc i wypic, do plazy nie jest daleko, trzeba przejsc tunelem pod ruchliwa droga. plaza za to jest rewelacyjna, bardzo drobny zwirek - prawie piasek. ciagnie sie na kilka kilometrow, bardzo szeroka - super.jesli cos jeszcze to daj znac. Odpowiedz Link Zgłoś
lisica2 Re: Calella / Bon Repos 24.08.03, 13:52 Dziękuję Ci serdecznie za odpowiedź. Właśnie wróciłam z Calelli i teraz już sama bardzo dobrze znam wszystkie hotele oraz miasteczko :) Szkoda, że nie pisałeś wczaśniej, ale i tak brak tych informacji nie przeszkodził mi w udanym urlopie. Ciepło pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lisicy 2 Re: Calella / Bon Repos IP: 5.5D* / *.gv.shawcable.net 08.03.04, 03:37 Powiedz w jakim hotelu bylas? ktory bys polecila? Odpowiedz Link Zgłoś