esteban_wawa 24.07.03, 08:23 Czesc,czy ktos z Was przebywal w tym miejscu ze Scan Holiday? Interesuje mnie wyglad obiektu, pokoje, warunki sanitarne, etc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivawawa Re: Las Arenas_Gran Canaria 24.07.03, 08:32 hotel ma bardzo dobre położenie - tylko kilka kroków od promenady i blisko do fajnej plaży Odpowiedz Link Zgłoś
esteban_wawa Re: Las Arenas_Gran Canaria 24.07.03, 09:32 Ta wiem , bylem juz w PdI; interesuje mnie wyglad pokojow i warunki sanitarne. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justme Re: Las Arenas_Gran Canaria IP: *.polpx.pl / 10.10.10.* 24.07.03, 09:29 ja polecam apartamenty Los Elefantos, byłam tam 2 tygodnie, zdjęcie w katalogu jest stare, w rzeczywistosci pokoje są odnowione, nowe meble, w pełni wyposażona kuchnia, sprzatanie co 2 dni, czysto i przyjemnie. Byliśmy tam jedynymi polakami. 100 m od plaży i jak sie trafi tak jak nam, to widok z balkonu na ocean i ulice wysadzane palmami. super. basen jest nieduży i w hotelu nie ma restauracji, jest jednak duzy supermarket. Kto ma jednak duze wymagania, niech poszuka cos lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś