Dodaj do ulubionych

Temperatura w Hiszpani

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 13:44
Ludzie ,co robicie ? W tej chwili jest tam ponad 40 stopni, a zapowiadają
dalsze ocieplenie.
Obserwuj wątek
    • fikuska Re: Temperatura w Hiszpani 08.08.03, 12:43
      w tej chwili 43 i zdycham
    • Gość: malina Re: Temperatura w Hiszpani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 14:07
      Masz klimę ? Daje się wyjść z hotelu?
    • teneniel Re: Temperatura w Hiszpani 08.08.03, 19:30
      40-43 stopnie?!?!? Boze... mam tylko nadzieje, ze nie w Barcelonie :-/ ! Czy
      ktos wie, jaka pogode zapowiadaja tam na przyszly tydzien? A moze ktos zna
      jakas fajna stronke z temperaturami w calej Hiszpanii i z dlugoterminowa
      prognoza? :)
    • Gość: witold17 Re: Temperatura w Hiszpani IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 23:19
      Gość portalu: malina napisał(a):

> Ludzie ,co robicie ? W tej chwili jest tam ponad 40 stopni, a zapowiadają
      > dalsze ocieplenie.

Wróciłem przed tygodniem z Costa del Sol. Bardzo gorąco było w miastach w głebi
      kraju- na wycieczce w Sewilli temperatura na termometrach w słońcu dochodziła
      do 47 ( w cieniu do 37) i było rzeczywiście bardzo gorąco. Na wybrzeżu, które
      jest oddzielone pasmem gór jest zupełnie inny klimat. Na termometrze ustawionym
      w cieniu w ciągu 2 tygodni nie było więcej niż 34- w te najcieplejsze dni.
      • Gość: fikuska Re: Temperatura w Hiszpani IP: emapxy* / 10.53.116.* 12.08.03, 10:05
        jestem na wybrzezu i roznica w stropniach miedzy nami a miastami jak Sewilla
        czy Granada jest 5 stopni,jesli tam jest 45 to tutaj ponad 40 .
        nie do wytrzymania.
        ja z domu nei wychodze juz nawet na plaze,bo wiecej pocenia sie niz opalania.
        • Gość: witold17 Re: Temperatura w Hiszpani IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 20:39
          Gość portalu: fikuska napisał(a):

> jestem na wybrzezu i roznica w stropniach miedzy nami a miastami jak Sewilla
          > czy Granada jest 5 stopni,jesli tam jest 45 to tutaj ponad 40 .
          > nie do wytrzymania.
          > ja z domu nei wychodze juz nawet na plaze,bo wiecej pocenia sie niz opalania.

Oj, to się pogorszyło! A gdzie jesteś? Ja byłem niedaleko Marbelli, termometr
          na recepcji hotelu, zawsze w cieniu i 34 to był max. Prawie codziennie lekko
          wiało, dało sie żyć.
          Pozdrawiam
          Witek
          • fikuska Re: Temperatura w Hiszpani 14.08.03, 10:55
            jestem w Maladze
    • Gość: PABLO Re: Temperatura w Hiszpani IP: *.renault.fr 11.08.03, 14:41
      Wczoraj wróciłem z Costa Dorada (koło Tarragony).. Rekord padł na parkingu podziemnym w Barcelonie
      - ... 52st !!!!!! a na zewnątrz 38 w cieniu. Lubie ciepło i słońce, ale jedego i drugiego w tym roku było
      zdecydowanie za dużo. ...

Pozdrawiam
      Pablo
    • Gość: malina Re: Temperatura w Hiszpani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.03, 20:24
      A teraz leje. Podtrzymuje ,ludzie co Wy robicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka