Gość: malina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 13:44 Ludzie ,co robicie ? W tej chwili jest tam ponad 40 stopni, a zapowiadają dalsze ocieplenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malina Re: Temperatura w Hiszpani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 14:07 Masz klimę ? Daje się wyjść z hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
teneniel Re: Temperatura w Hiszpani 08.08.03, 19:30 40-43 stopnie?!?!? Boze... mam tylko nadzieje, ze nie w Barcelonie :-/ ! Czy ktos wie, jaka pogode zapowiadaja tam na przyszly tydzien? A moze ktos zna jakas fajna stronke z temperaturami w calej Hiszpanii i z dlugoterminowa prognoza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witold17 Re: Temperatura w Hiszpani IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 23:19 Gość portalu: malina napisał(a): > Ludzie ,co robicie ? W tej chwili jest tam ponad 40 stopni, a zapowiadają > dalsze ocieplenie. Wróciłem przed tygodniem z Costa del Sol. Bardzo gorąco było w miastach w głebi kraju- na wycieczce w Sewilli temperatura na termometrach w słońcu dochodziła do 47 ( w cieniu do 37) i było rzeczywiście bardzo gorąco. Na wybrzeżu, które jest oddzielone pasmem gór jest zupełnie inny klimat. Na termometrze ustawionym w cieniu w ciągu 2 tygodni nie było więcej niż 34- w te najcieplejsze dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska Re: Temperatura w Hiszpani IP: emapxy* / 10.53.116.* 12.08.03, 10:05 jestem na wybrzezu i roznica w stropniach miedzy nami a miastami jak Sewilla czy Granada jest 5 stopni,jesli tam jest 45 to tutaj ponad 40 . nie do wytrzymania. ja z domu nei wychodze juz nawet na plaze,bo wiecej pocenia sie niz opalania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witold17 Re: Temperatura w Hiszpani IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 20:39 Gość portalu: fikuska napisał(a): > jestem na wybrzezu i roznica w stropniach miedzy nami a miastami jak Sewilla > czy Granada jest 5 stopni,jesli tam jest 45 to tutaj ponad 40 . > nie do wytrzymania. > ja z domu nei wychodze juz nawet na plaze,bo wiecej pocenia sie niz opalania. Oj, to się pogorszyło! A gdzie jesteś? Ja byłem niedaleko Marbelli, termometr na recepcji hotelu, zawsze w cieniu i 34 to był max. Prawie codziennie lekko wiało, dało sie żyć. Pozdrawiam Witek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PABLO Re: Temperatura w Hiszpani IP: *.renault.fr 11.08.03, 14:41 Wczoraj wróciłem z Costa Dorada (koło Tarragony).. Rekord padł na parkingu podziemnym w Barcelonie - ... 52st !!!!!! a na zewnątrz 38 w cieniu. Lubie ciepło i słońce, ale jedego i drugiego w tym roku było zdecydowanie za dużo. ... Pozdrawiam Pablo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Temperatura w Hiszpani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.03, 20:24 A teraz leje. Podtrzymuje ,ludzie co Wy robicie? Odpowiedz Link Zgłoś