Gość: iza_83 IP: 92.8.19.* 30.07.09, 22:47 Dzisiaj o 14 wybuchla bomba na majorce, w miejscowości Palma Nova. a my mamy we wtorek lecieć na majorke, własnie do tej miejscowości. I co tu robic? leciec czy odwołać? to jakis koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pitesasa Re: majorka-wybuch bomby a wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 23:19 leciec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza m. Re: majorka-wybuch bomby a wakacje IP: *.159.14.5.static.crowley.pl 31.07.09, 08:17 Oczywiście lecieć. Teraz tam właśnie będzie bezpiecznie, skoro już się stało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linkosza Re: majorka-wybuch bomby a wakacje IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 31.07.09, 12:30 Oczywiście, lecieć. Drugi raz prędko tam nie wrócą .:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pionov Re: majorka-wybuch bomby a wakacje IP: 82.139.27.* 01.08.09, 14:58 Mam podobny problem.Lecę z dziećmi w środę i ciągle mam obiekcje.Gdzie uzyskać rzetelne informacje jak wygląda teraz wyspa,czy są patrole z długą bronią na ulicach,czy panuje panika,jak długo trwają odprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
makarcia Re: majorka-wybuch bomby a wakacje 01.08.09, 21:10 W 2003 roku byłam w Alicante, gdzie ETA podłożyła bombę w restauracji na plaży. W całym mieście nie było patroli i nie było paniki wśród turystów. Tylko nagłówki gazet były alarmujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadaq Re: majorka-wybuch bomby a wakacje IP: *.127.122.109.dyn.user.ono.com 01.08.09, 23:21 Tak to prawda, w czwartek wybuchły dwie bomby, w Magaluf i w pobliskiej Palma Nova, dziś wieczorem wybuchła trzecia. Ale na całym swiecie tak się dzieje. Pracuję tu w hotelu i ogólnie jest bardzo spokojnie, a bomby wybuchły przy komisariatach policji... o małej sile rażenia i nie stanowiły zagrożenia dla turystów. Więc myslę, ze szkoda byłoby odwoływać wakacje w tak cudowne lato, jakie mamy tu w tym roku. Zwłaszcza, że za rezerwację i tak trzeba bedzie załacić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sanmarti Re: majorka-wybuch bomby a wakacje 02.08.09, 10:18 Ja również lecę w srode na majorke do El Arenal - bardzo blisko Palmy :/ Teraz mam niezłego schiza, tym bardziej, że tych zamachowców jeszcze nie znależli.. ale co mam zrobic, stracic tyle kasy :/ ehhh tak czlowiek sie cieszy i czeka na wakacje, a teraz coś takiego, sama juz nie wiem co robic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pionov Re: majorka-wybuch bomby a wakacje IP: 82.139.27.* 02.08.09, 21:54 jaka trzecia??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
rubia28 Re: majorka-wybuch bomby a wakacje 02.08.09, 11:57 leciec,lotnisko jest juz otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś