Gość: as IP: *.wod-kiel.com.pl 02.01.04, 13:40 Jesli ktoś był w tym hotelu prosze o informacje. Chce polecieć tam z 2 letnim dzieckiem w czerwcu. Jest to First Minute. Mam nie dużo czasu do zastanowienia, wiec prosze o szybką odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS IP: *.kielce.net.pl 20.02.04, 07:39 Ponawaim pytanie, czy ktos zna ten hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS IP: *.rrd.com 22.07.04, 13:07 Hej ja byłam w tym hotelu rok temu. Hotel nie jest duży ale bardzo przytulny. Atmosfera która tam panuje jest wyśmienita. Właściele hotelu dbają o każdego gościa. Pokoje nowe i czyste, posiłki bardzo obfite.Ja miałam pokój z widokiem na morze.Jedyny minus - brak klimatyzacji. Ja byłam we wrześniu wiec mi to nie przeszkadzało.Gorąco polecam ten hotel - 25m do plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS IP: *.user.ono.com 21.02.04, 01:43 Witam mam stronki z tym Hotelem ale po Hiszpansku jesli cie interesuje to daj znac. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS 23.02.04, 08:39 Możesz podać adres, co prawda po hiszpaniu ni w ząb nie umiem. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mgurniak Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS 26.02.04, 07:53 hej mozesz podac ile musisz zaplacic za to? i z jakiego biura ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS IP: *.kielce.net.pl 26.02.04, 13:32 Jadę ze Scan Holiday. Rezerwowałam w styczniu. Cena katalogowa to 654 Euro od osoby na 2 tygodnie. Od tego mam 12 % zniżki. I wpłacałam zaliczkę w wysokości 20%. Dalej wpłacam 40 dni przed odlotem. Jeśli Euro będzie droższe w maju i wtedy wpłacę resztę po cenie tańszej tak jak płaciłam zaliczkę. A jeśli Euro będzie znów tańsze niż wtedy kiedy płaciłam zaliczkę płace po tej niższej stawce. Pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tucia Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS IP: *.gdynia.mm.pl 03.03.04, 14:43 Bylam w Paguera kilka lat temu,w hotelu BAHIA.Jest to hotel 4- gwiazdkowy,nieduzy,niezwykle kameralny.Bylismy zachwyceni.A sama miejscowosc jest cudowna.Wszedzie blisko,okolica godna polecenia.Radze pojechac,bo warto.Hotelu o tej nazwie nie pamietam,ale mysle ,ze nie powinno byc zle.Zycze udanego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_forum Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS 21.07.04, 12:57 Hej, czy byliscie moze w tym hotelu (Flor los Almendros lub w Hostel Neptuno - waham sie pomiedzy nimi... Czy lepiej na Majorce wziasc HB, czy tylko sniadania. Czy w Paguerze sa fajne restauracje i ile kosztuje obiad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 08:59 jak znasz niemiecki to tu mozesz sobie o obu hotelach poczytac: www.holidaycheck.de/hotel-Paguera_hotel++Flor+Los+Almendros-hid_34546-anz_mb.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: PAGUERA - Neptuno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:06 www.holidaycheck.de/bericht-Spanien_hotel+Neptuno-id_183723-anz_mb.html ten jest lepiej opisywany (pod wzgledem obslugi i czystosci pokoi, ale polozony jest przy (lub nad) resturacja z rybami, wiec jesli ci ten zapach nie przeszkadza... ;) poza tym- nie ma basenu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dulay Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 28.07.04, 08:10 Witam Byłem w hotelu Flor Los Almendros na początku lipca. Zdecydowanie polecam. Jest to mały, czysty hotel w cichym miejscu, blisko plaży i deptaku. Obsługa bardzo miła. Ja polecam wykupienie obiadokolacji, ponieważ w barach i restauracjach jest zdecydowanie za drogo. Posiłki są w formie bufetu, napoje do obiadokolacji płatne. Odpowiedz Link Zgłoś