Gość: Gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 13:58 Witam mam pytanie odnośnie tego Hotelu HI ! Don Pedro and Simar Complex Wybieram sie tam z 1,5 rocznym dzieckiem. Proszę o opinię na temat tego hotelu. Z góry dziekuje za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcysia51 Re: HI ! Don Pedro and Simar Complex 28.08.09, 16:26 Ja byłam tam w tym roku z 1,5 rocznym dzieckiem.Przygotujcie sie na tysiace schodów i chodzenie pod wielkie górki.My umeczyliśmy sie nieziemsko.Ale sama miejscowość i widoki Boskie!!!! Jedzenie fantastyczne. Don Pedro to raczej pensjonat,brak szaf w pokojach rodzinnych a same pokoje miniaturki,trzeba miedzy łóżkami a sciana przechodzic bokiem.Ściany jak z papieru więc głośni sąsiedzi przy dziecku to masakra.Pod drzwiami wejsciowymi sa takie przeswity,ze to co sie dzieje na korytarzu to tak jakby działo sie obok Ciebie.Hotel stary i sprzątanie toez nie za ciekawe. Obsługa fantastyczna,dwie panie mówiace po Polsku.Jedzenie tez fantastyczne.animatorzy bardzo dbaja o dorosłych i dzieci. Więc sumując sam hotel masakra,obsługa i miasteczko super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: HI ! Don Pedro and Simar Complex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 00:13 Bardzo dziękuje Marcysiu za odpowiedź,wiele mi to pomogło. POzdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś