Dodaj do ulubionych

JAK ZYC Z .........( na obczyznie)

IP: *.cable.mindspring.com 30.07.04, 23:52
LUDZMI Z RZESZOWA LOMZY I BIALEGOSTOKU??????????????
CZY DEBILE Z TYCH OKOLIC NIGDY SIE NIE ZMIENIA??????????
POZDRAWIAM

PS. JESLI JESTES Z OKOLIC WYZEJ WYMIENIONYCH TO NAWET NIE PROBUJ SIE WPISYWAC
ZE NIBY NIE OSADZA SIE WSZYSTKICH JEDNAKOWO ITP
NIE DENERWUJCIE MNIE---------
Obserwuj wątek
    • Gość: ewka Re: JAK ZYC Z .........( na obczyznie) IP: *.ny325.east.verizon.net 31.07.04, 02:35
      jak widze wiekszosc zauwazyla ze lomza, bialystok, rzeszow i suwalki to "obcy"
      inny swiat nie wiem jak ty ale ja juz ich na kilometr wyczuwam, i niestety
      obawiam sie ze "obcy" nigdy juz nie zmienia sie, byli sa i beda burakami
      pozdrawiam
      • pulapka_na_pluskwy nie dasz rady z nimi zyc 31.07.04, 02:58
        to trzeba omijac a jak sie nie da to prostu tepic jak pluskwy, ja np sluze
        pulapka na te.

Dolaczam do tej listy tych inaczej sacowne miasto Lublyn oraz ludzi zwacych sie
        Warsiawiakami, czyli z dzada pradzaiada mieszkajacy w pojebadlach takich jak
        Blonie, hehehe
    • Gość: sdfgfb Re: JAK ZYC Z .........( na obczyznie) IP: *.cable.mindspring.com 05.08.04, 00:32
      ?
      • Gość: >:O O so chodzi ? piszesz o polszcze B,ale może soś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 00:56
        WIĘCEJ????????
    • Gość: ><(((((*> ass IP: 64.203.129.* 05.08.04, 04:34
      Najlepiej jest trzymac sie od chamstwa z daleka.
      Chamstwo bialostockie i lomzynskie nie rozni sie zasadniczo od chamstwa
      warszawskiego czy kieleckiego. Chamstwo krakowskie jest identyczne z chamstwem
      suwalskim.
      Mnie chamstwo tych ludzi absolutnie nie przeszkadza gdyz nie bywam w okolicach
      ich zageszczenia. I tobie kolego k-24 doradzam jak najszybsze zerwanie kontaktow
      z tzw polonia, przeprowadzenie sie do przyzwoitej dzielnicy z dobrymi szkolami i
      ksiegarnia w sasiedztwie.
    • Gość: krzys Re: JAK ZYC Z .........( na obczyznie) IP: *.158.45.72.Dial1.Chicago1.Level3.net 05.08.04, 05:11
      A JA BYM DOLOZYL DO TEGO JESZCZE TARNOW I RZESZOW
    • Gość: sylwek Re: JAK ZYC Z .........( na obczyznie) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 10:15
      czesc,,to najlepiej cala polske podpiac pod wasze wypowiedzi :)).a po co to
      pisac o pewnych miastach a inne omijac czy tam mieszkaja swieci?:)).pozdrawiam
      was :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka