Gość: miki IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 22.08.04, 22:20 Hawaje - wyspa Maui - czy ktoś był ? jakie wrażenia - co warto zobaczyć :) ? wybieram się we wrześniu :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natalia Re: HAWAJE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 01:48 czesc, nie bylam niestety na tej wyspie, ale bylam na wyspie Guam, to jest kawalek od Hawajow ale sam klimat i wyglad wyspy jest w zasadzie ten sam, poniewaz moj chlopak byl i widzialam zdjecia. Nie wiem co dokladnie chcialabys wiedziec, ale jak ja bylam w tym roku na Guam to bylo cudownie, tylko nie zapomnij o porzadnym kremie do opalania!!! Bylo cholernie goraco i duszno, ale niesamowicie pieknie. Deszcze padal w zasadzie codziennie, ale gora 5-10min. Plaze sa raczej kamieniste, byla jedna sztucznie nasypana. Dżungle, wodospady i pająki (niestety) to najwieksze uroki wysp na Oceanie Spokojnym. Poprostu Bajka... Wracam tam znow za rok, tym razem na dłuzej i nie moge sie doczekac... Pozdrawiam, Natalia Ps. Jak bedziesz maila jakies pytania to pisz na mojego maila: guam@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: HAWAJE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 01:50 Aha, zapomnialabym, kiedys znalazlam fajny link opisujacy podroz na Hawaje, tez chcialam tam kiedys jechac. Poczytaj sobie: www.fuw.edu.pl/~rosiek/photo/hawaje/maui.html Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś