Dodaj do ulubionych

Martwię sie- gdy której tu kilka dni brakuje..

20.06.04, 21:59
tak właśnie jest...niby wirtualny świat..ale świat prawdziwych kobiet..z krwi
i kości...i prawdziwych SOBĄ....nie chcę przyciągać złych myśli...jak dłuzej
brakuje postu od "znajomej" cieżaróweczki- to myślę- że pewnie wakacjuje-
pora urlopów...wakacji..laby...Mysle o tym- że pewnie relaksuje sie z
maluszkiem....i Bardzo sie Cieszę!- gdy w końcu czytam pozytywny post......
Pozdrowionka....weekend sie kończy......na nowy tydzien -wytchnienie i
ukojenia duszy!!!!!! Nowy tydzien ciążysmile, nowy nowych nadziei....życzę
wszystkim stałym...i zaglądajacym MIŁEGO CZASU
Obserwuj wątek
    • marzek2 Re: Martwię sie- gdy której tu kilka dni brakuje. 21.06.04, 10:06
      Bei!

Ja się tu na pewno będe pojawiać przynajmniej raz w tygodniu, żeby dać znać, jak
      mój maluszek smile) Przeczytałam dziś Twój inny post na forum "Ciażą" i okazuje
      się, że też masz termin na grudzień jak ja!!! Fajnie!!! Czy zaglądałaś kiedyś na
      wątek "Grudzień 2004" na forum "Oczekiwanie" jest nas tam trochę, choć
      faktycznie tylko parę ciąż "trudniejszych". Pozdrawiam serdecznie i dzięki z
      Twoją troskę o nas "trudne" cieżarówki (tylko nie przesadzaj z tą troską, Twój
      maluch najważniejszy smile)
      Czy Ty przez przypadek nie jesteś z Krakowa? Bo ja tak!

marzek
      • bei JESTEM prawie z Krakowa:) 21.06.04, 10:39
        mieszkam niedaleczko...10-12 min do Kraka....mieszkam już w Jurze- droga na
        Olkusz....skałki...skałka na przeciw domu....do Ojcowa 5 km...niedaleczko domu
        Jaskinia Wierzchowskasmile Jest tu ślicznie- tylko jest albo pod góre...albo w
        dół...malo jest "równo"- ale dom stoi na poprawnym terenie-
        och...zobaczyszsmilesmile zaczęłam tu mieszkac od lutego- i jestem chłonna
        znajomoścismile Lubimy goścismilesmile Posesja jest duża...później dzieciaczki będą
        miały gdzie ganiac bezpieczniesmile Myslę...że się spotkamysmile
        Przyjechałam tu spod Szczecina...
        Przyszły weekend...i następny mamy zajęty...ale juz dalsze- smilesmilesmilesmilesmile mam
        nadzieje, że wakacje sprzyjać będą spotkaniom- jest gdzie grillowacsmilesmile i w
        spokoju zieleni popijać soczkismile smilesmilesmilesmilesmilesmile Pozdrowionka..
        Znajomi mojego Anioła- to glównie informatycy- róznych narodowosci...ja swoch
        znajomych zciagam ze Szczecina...och....chętnie rozwinę krąg Krakowskich
        duszyczek..smilesmile Poznalam już z forum świetne dziewczyny...Madzia i Ewunia .....
        tu mieszkają ludzie , którzy ciągną intelektualnie- mam na myśli
        Krakówsmilesmile....cieszę się, że zdecydowalam sie tu zamieszkać....az żałuje..że
        czaiłam się 3 latasmile Pozdrawiam!!!!!!!
        • marzek2 Re: JESTEM prawie z Krakowa:) 21.06.04, 11:51
          Och bei, nie uwierzysz, ale mój mąż jest informatykiem smile) Znaczy programistą
          dla ścisłości, już się nauczyłam smile) Teraz na razie boję się ruszać z domku, ale
          w końcu idą wakacje, mam nadzieję, że w końcu będzie na dłużej jakaś wakacyjna
          pogoda to na pewno chętnie Was odwiedzimy z dziewczynkami (panienki 2 i 4
          latka), nie wybieramy się w te wakacje nigdzie daleko, bo się boimy, ale w
          pobliże Ojcowa zawsze chętnie, bardzo lubię te okolice a i dla dzieci super
          byłoby pobyć na trochę lepszym powietrzu (bo w Krakowie to my w samym centrum,
          zaraz prawie pod Wawelem smile)

pozdrawiam serdecznie

marzek
          • bei Marzek:):) 21.06.04, 16:57
            mój tez jest programistąsmilesmile- specjalistą od baz danychsmile
            Pracuje w Deltaviście- firmie szwajcarskiej....mój kiedyś pracował w
            Comarchusmile...byl w pierwszym zarządziesmile
            Koniecznie...koniecznie musicie przyjechac...jejku....DZIEWCZYNKI!!! Słodkiesmile
            Czytałam niedawno- że informatycy często zostaja tatusiami dziwczyneksmile- ale
            nie do konca- bo mój Arti ma Patrykasmile
            Pozdrowionkasmile..masz GG?.....44 36 238 smile
            bei@gazeta.pl smile
            • bei Marzek:):) 21.06.04, 23:35
              ..mój Aniol poprawił mnie- że jest architektem (informat)..smilesmilesmile
              • bei Marzek:):) 27.06.04, 23:28
                ....To ja podkrakowska smoczycociążozaurzycasmilesmile
                Polegujesz?...smilesmile
                Jak się czujesz...... Mój Anioł dopytuje- kiedy zbierzesz siły na degustację
                mojego ciasta.....w przyszły weekend wyjeżdżamy....a później zapowiadają piękną
                pogode...kuruj sie..kuruj.... pozdrowionkasmile
                • marzek2 Re: Marzek:):) 28.06.04, 09:43
                  Hej!

Trochę leżę, trochę chodzę i jak zwykle czuję się dobrze smile) Wczoraj minęły 2
                  tygodnie od ostatniego krwawienia, z drżeniem serca oczekiwałam weekendu i jak
                  na razie spokój, z czego się bardzo cieszę! Za tydzień we wtorek wizyta u ginki,
                  mam nadzieję, że doczekam bez "ekscesów" ze strony dzidzi i że pozwoli mi też
                  Was odwiedzić smile) A co do różnych dni "bąbelkowych" to moja dzidzia też ma różne
                  dni, czasem mnie okropnie gilgota w brzuchu, czasem głównie sobie śpi. Teraz
                  jeszcze chyba za wcześnie na liczenie ruchów, więc cieszę się, że każdego dnia
                  coś czuć, to chyba dobra oznaka, prawda?
                  • bei Marzek:):) 28.06.04, 11:41
                    Jejku....tobie też jak cos złego - to przydarza się w weekend? Moze to jest
                    uwarunkowane zamiłowaniem do piątkowych porządków... u mnie tak było.....smile
                    Teraz jak juz cokolwiek mi pozwola...to pokazywac palcemsmile....albo scieram
                    sobie kurze przez dwa dnismile @50 m kwadratowych- to mam areal- choćby do
                    kontroli sanitarnejsmile

Pozdrawiam...
                    P.S......maluszek dzisiaj znowu brykałsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka