klubaanna 09.09.04, 10:36 Witam, dzis znalazłam u siebie Duphaston 10mg -40 tabl (2 opak) Ma ważność do 12.2004,więc jeżeli ktoś chce oddam. Mi juz niepotrzebny pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubaanna Re: duphaston 40 tabl oddam 09.09.04, 12:23 To się cieszę, napisz mi swój adres na priv a ja ci wyślę tabletki ) pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
dwa_wiatry Re: duphaston 40 tabl oddam 09.09.04, 12:43 Już wysłałam, bardzo, bardzo dziekuję Odpowiedz Link
klubaanna Re: duphaston 40 tabl oddam 09.09.04, 21:06 ja tez juz wysłałam ci tabletki ) mam nadzieję,że pomogą pa pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
dwa_wiatry Re: duphaston 40 tabl oddam 10.09.04, 08:45 Jeszcze raz dzięki. Ja tez mam nadzieję, ze mi pomogą. Do tej pory nie było mnie na nie stać, brałam Luteinę podjęzykową /3zł/. Z wielka przyjemnością przerzucę się na łykane tabletki))chociaż na jakiś czas. Trochę tego brania mam nadzieje przede mną. Odpowiedz Link
agnesm1 do Dwa_wiatry... 10.09.04, 09:56 Tylko jedno info dla Ciebie - ta luteine podjezykowa mozna przyjmowac tez dopochwowo - wiem to od lekarza - ja bym nie dala rady trzymac luteiny pod jezykiem... Pozdrawiam Agnesm Odpowiedz Link
dwa_wiatry Re: do Dwa_wiatry... 10.09.04, 10:02 Dzięki za info, ja o tym wiem, dwa razy już próbowałam dopochwowo, ale tabletka nie rozpuszczała się do końca. Rano była jeszcze prawie cała, jak wsadzałam nastepną. Bałam się, że się nie wchłania jak trzeba i teraz cały czas trzymam pod językiem. Ma koszmarny smak, ale jestem spokojniejsza. Jeszcze raz dziękuję Odpowiedz Link