malomi 24.09.04, 12:50 Znowu upierdliwie zakładam wątek o spotkaniu. My z Rendziczkiem tego dnia mamy zamiar się zobaczyć. Kto chce się dołączyć zapraszam. Proponuje godz 18 i jakąs kawiarnie z dobrymi ciastkami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rendziak Re: 28 września spotkanie w Warszawie 24.09.04, 14:06 podbijam i zapraszam aga Odpowiedz Link
bei Re: 28 września spotkanie w Warszawie 24.09.04, 14:55 szkoda...że to 2,5 godz jazdy..... gdybym sie dobrze czula- podskoczyłabym do Was.... a tak....to pozdrawiam...i miłego gadu- gadu życzę Odpowiedz Link
magenta174 Re: 28 września spotkanie w Warszawie 25.09.04, 22:28 Czesc dziewczyny moze i ja do Was dolacze, ale to w zaleznosci od samopczucia tego dnia! Ta pijalnia czekolady Wedla miesci sie przy ulicy Szpitalnej 8. Podobno jest super odrestaurowana i maja ciekawe menu! Wlasnie sie wybieram tam z mezem od okola tygodnia ale nie moge jakos dotrzec! Czekam wiec na dalsze propozycje co do tego spotkania! Mag i Kajtus (24 t.c) Odpowiedz Link
iwona271 Re: 28 września spotkanie w Warszawie 24.09.04, 15:03 Czesc Dziewczyny! Ja chetnie sie dolacze, jesli mozna. Podobno zostala ostatnio odnowiona pijalnia czekolady Wedla, ta w centrum, nie pamietam ulicy. Male zasilenie magnezem? Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link
malomi Re: 28 września spotkanie w Warszawie 24.09.04, 15:59 jestem za pijalnią, ale jeszcze adresik by się przydał Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: 28 września spotkanie w Warszawie 24.09.04, 16:17 Gosiu - proszę bardzo - szperacze docierają nawet na to forum: www.info1.pl/gastronomia/kawiarnie/prezentacja.asp?id=1147 miłego spotkania wszystkim życzę - ewa (z chorego dziecka) Odpowiedz Link
malomi Re: 28 września spotkanie w Warszawie 24.09.04, 16:49 oj Ewuś, jesteś niezastąpiona, co byśmy bez Ciebie zrobiły) Ucałowania dla dówch przystojnych mężczyzn i jednej pieknej kobietki. Męża ominęłam, bardzo przystojny, ale boję się zarobić w ucho)pozdrów Go Odpowiedz Link
anuteczek Re: 28 września spotkanie w Warszawie 24.09.04, 17:32 Kurczę blade, pieczone skubane itd... Jak niektóre z Was wiedzą jestem chwilowo poza Warszawą, ale akurat 28 będę, tylko, że do 17, andzia Odpowiedz Link
malomi ważne!! 27.09.04, 10:31 Proponuje przenieść spotkanie na wcześniejszą godzinę, żeby Anuteczek mógł do nas dołączyć. Ja i tak siedze w domu cały dzień, więc może 14-15? Odpowiedz Link
anuteczek Re: ważne!! 27.09.04, 20:57 Dziewczyny, No to jak będzie? o której i kto? andzia Odpowiedz Link
malomi w takim razie odwołuje 28.09.04, 10:36 W takim razie odwołuje nasze spotkanie, skoro nie ma zainteresowania( Anuteczku, my się spotkamy wieczorem. Zabieram ze sobą Rendziaczka więc się zobaczymy Odpowiedz Link
fala75 Re: w takim razie odwołuje 28.09.04, 11:01 OOOO! Szkoda bo ja bym wpadla. Decydowaly sie godziny wiec nie moglam sie zadeklarowac, bo akurat dzis mam kontrolny (mam nadzieje) posiew z kanalu szyjki i na 14 to bym sie chyba spoznila poza tym ciagle trochu choruje wiec tez wazna jest dla mnie pogoda w jakiej bym musiala do Was dotrzec... Odpowiedz Link