nat.london 02.02.05, 13:22 Zamiec sniezna pojawila się po zabiegu... Plamienia mam od miesiąca..Masz gg? Moj nr to 4724301.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majuta Re: Do Majuta... 02.02.05, 14:47 Hej. Nie mam GG. Napisz do mnie po prostu katarzynasp7@tlen.pl Skoro takie usg, to już wiadomo, co to. Po prostu choroba trofoblastyczna po zaśniadzie. Konieczne bety. Skąd jesteś, może będę mogła dać Ci jakieś namiary. Polecam Poznań. Oni się tym zajmują naprawdę dobrze - sama mam doświadczenie. CZeka mnie jeszcze jedna wizyta w tamtejszej klinice. Leczenie trzeba podjąć szybko, najskuteczniejsze jest do 4 miesięcy po zabiegu. Wiem, ze Ci ciężko i ze bardzo się boisz, ale uwierz - dasz radę. Byle szybko. Terapia nie jest skomplikowana, ale pewnie u Ciebie będzie konieczna. U mnie zaśniad się rozrósł z resztek po łyżeczkowaniu. miał grubość 1 cm i zajmował powierzchnię 3x7 w trzech ogniskach. Miałam dwie cysty, jedna 5,5 cm. Po pierwszej chemii (zastrzyki domięśniowe) wszystko zeszło. Bądź dzielna i napisz szybciutko, postaram się wyjaśnić Twoje wątpliwości. Pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link
nat.london Re: Do Majuta... 03.02.05, 16:51 Jestem z Poznania..Chodze do dr Szwarc..Moze znasz lepszych?Chodzilam tez do Szczesniak,Brązerta,Nicewicza.N ie polecam Szymczak Odpowiedz Link
majuta Re: Do Majuta... 03.02.05, 17:10 Witam. Lepiej być nie mogło w tym piekiełku, w którym sią znalazłaś - myślę o Poznaniu. Błagam tylko, nie zaniedbaj niczego, bo jeżeli faktycznie jest ta "zamieć śnieżna", sprawa jest naprawdę poważna. Polecam profesora Marka Spaczyńskiego. I posłuchaj mnie, bez względu na wszystkie opinie. Przyjmuje na Grodziskiej tel. 862-02-28 w czwartki i wtorki. Wizyta kosztuje 150 zł.Pójdziesz, a on Cię pewnie od razu skieruje na swój oddział, czyli na onkologię na Polnej. Co by nie mówili o tej klinice, onkologia jest z innego świata. Ręczę, ze w ciągu jednego dnia, ewentualnie dwóch, zrobią Ci wszystkie badania (usg, dopplera, rtg) i od razu zaczną terapię. Zapewne dostaniesz metotrexat. Masz prawo czuć się rozżalona, ale teraz pomyśl tylko o sobie, o swoim zdrowiu. Zaśniad jest poważnym powikłaniem, ale wyleczalnym w 100%. Moze spotkamy sie w szpitalu? Ja mam jeszcze jedną sesję pięciodniową i pewnie będzie po wszystkim. Trzymam kciuki i daj znać, co zdziałałaś. Pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link
nat.london Re: Do Majuta... 04.02.05, 02:33 Nie mam wynikow i badan bety jeszcze..ale zamiec sniezna jest..tylko czy to wystepuje po aborcji?Jesli tak to dlaczego? Nat Odpowiedz Link
majuta Re: Do Majuta... 04.02.05, 08:17 Napisałam do Ciebie na pocztę gazetową nie ze swojej skrzynki, więc nie zdziw się wiadomością od Adama. Jeśliby nie doszła, daj znać. Kasia Odpowiedz Link