Dodaj do ulubionych

pusty pecherzyk ciązowy

12.11.06, 13:36
mam pytanie, czy któras tez tak miala a jednak sie udało...

otóz jestem w 8 tyg. od OM, dzis bylam na usg, które wskazalo +- 6 tyg.6dni i
puste jajo...czy jest jeszcze szansa ze zobacze bijace serduszko mojej fasolki?

dodam, ze robilam badanie beta hcg w 35 dc i wyszlo 1300 a po 72 godz. 8900 ,
czyli ze ciaza fajnie sie rozwija, to czemu nie widac dzidziusia? prosze
pocieszcie...

Agulka
Obserwuj wątek
    • marieroos Re: pusty pecherzyk ciązowy 14.11.06, 14:41
      "czy jest jeszcze szansa ze zobacze bijace serduszko mojej fasolki? "

Musisz uzbroic sie w cierpliwosc poniewaz najczesciej serce zaczyna bic ok. 7/8
      tyg. U szesciotygodniowego zarodka raczej nic jeszcze nie zobaczysz, nawet przy
      dokladnym usg.
      Glowa do gory, bo bedzie dobrzesmile
      • mamusia100 Re: pusty pecherzyk ciązowy 16.11.06, 20:40
        trzeba spokojnie poczekać, idź na usg za 2 tyg. i wtedy zobaczysz..
        będzie dobrze!
    • nikas10 Re: pusty pecherzyk ciązowy 08.12.06, 12:12
      Ja byłam na USG 5.12 6 tydz. OM pęcherzyk ma 10mm ale zarodka też nie widać.
      Beta rośnie z 800 (30.11) była 9.000. Następne USG mam 18.12 mam nadzieję, że
      już będzie. Nie mam plamień, więc cóż czekam. Moja znajoma miała pute jajo i
      były plamienia.
      • aga1471 Re: pusty pecherzyk ciązowy 08.12.06, 13:10
        hej
        dziewczyny glowa do góry, ja obecnie jestem w 9 tyg, jeszcze dwa tygodnei temu
        tez miałam puste jajo płodowe (obszerniejsze informacje ostanie wpisy na
        watku "zaśniad groniasty"). Teraz moje malenstwo sie wierci i bije serduszko.
        Fakt, ze czasami jest cos takiego jak puste jajo, przeszłam to rok temu, rózne
        sa przyczyny, poprostu brak zarodka, ja akurat miałam zabieg bo było poronienie
        zatrzymane to był 8 tydzien. Pecherz płodowy sie rozwija oszukuje organizm.
        Ale bądźcie dobrej mysli, czasami dochodzi do tzw późniejszego zapłodnienia tak
        mi lekarz to wytłumaczył. Teraz jak robiłam betahcg to wynik miałam 4400, i
        puste jajo, po tygodniu zarodek sie pojawił...smilesmile
    • bialka Re: pusty pecherzyk ciązowy 09.12.06, 23:02
      Moje puste jajo płodowe właśnie dzis wyprodukowało swój pierwszy ząb w wieku
      niespełna 5 miesięcy... Za tydzień, myśle, bedziesz wiedziała na pewno, bo w tym
      wieku, dzieci bardzo szybko rosną....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka