Gość: Risa IP: *.range86-164.btcentralplus.com 02.12.12, 16:05 Bardzo chetnie popisalabym na forum lub prywatnie z kims, kto mieszka w Prowansji i bylby chetny na podzielenie sie wrazeniami oraz roznymi poradami. Czekam na odzew:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mair Re: Urokliwa Prowansja 13.12.12, 09:33 Co prawda ja tam nie mieszkam, nawet nie we Francji ale tez i nie w Polsce. Odpowiem ci tak: bardziej swiadom turysta wie zazwyczaj wiecej o danym regionie z zakresu turystyki od tam mieszkajacego. Wiekszosc tych co gdzies tam mieszkaja, widza region i otoczenie z zupelnie innej prespektywy. Najczesciej to praca i zakupy, spedzanie wolnego czasu i zwiedzanie raczej gdzies dalej, raczej w innym regionie. Sam wiesz jak to jest tam u ciebie, tam gdzie mieszkasz. Pewnie znasz lepiej ogrod sasiada niz wlasny jesli go masz. Dobry przewodnik jest zazwyczaj lepszy od porad tam mieszkajacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: Urokliwa Prowansja IP: *.man.tk-internet.pl 13.12.12, 13:14 Szukasz porad odnośnie zamieszkania czy zwiedzania? Pozdrawiam Ciekawe miejsca w Prowansji prowansja.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
dvoicka Re: Urokliwa Prowansja 21.12.12, 01:35 nie mieszkam w Prowansji, niestety, ale przypomniało mi się, że zaczytywałam się kiedyś w tym blogu: lesvoyages.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RISA Re: Urokliwa Prowansja IP: *.range86-163.btcentralplus.com 21.12.12, 08:20 Dvoicka - dziekuje Ci slicznie, zajrzalam tam i wiem jedno na pewno - nie bede mogla sie dzis skupic w pracy tylko zerkac tam co chwile:) bardzo madra porada z Twojej sytony. Jestem Ci bardzo wdzieczna! Odpowiedz Link Zgłoś
videoturysta.pl Re: Urokliwa Prowansja 19.04.13, 15:46 Gość portalu: Risa napisał(a): > Bardzo chetnie popisalabym na forum lub prywatnie z kims, kto mieszka w Prowans > ji i bylby chetny na podzielenie sie wrazeniami oraz roznymi poradami. Polecam naszą stronę videoturysta.pl oraz kanał YT www.youtube.com/videoturysta Odpowiedz Link Zgłoś