IP: *.lubin.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:13
Poszukuję info o Sardynii - zależy mi na przyzwoitym holetu z jedzeniem lub
apartamencie. Wyjazd na początku lipca. Nikt z moich znajomych tam nie był,
wiec nie mam pojęcia gdzie szukać, ani na co zwracać uwagę. Będę wdzięczna za
każdą informację.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marghe_72 Re: sardynia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.03.04, 19:57
      Sardynia powiadasz.. Polecam pólnocny wschód - okolice Palau. Ładnie a
      przynajmniej nie tak drogo jak w Porto Cervo:)
      Jesli jesteś ze stolicy to polecam biuro VArsavolo - mają ciekawe oferty z
      włoskich biur podrózy. Korzystalismy własnie podczas podrózy na Sardynię.
      M.
    • Gość: bah7 Re: Sardynia ... IP: *.portgdansk.pl 31.03.04, 07:27
      Najlepsze hotele na mojej trasie objazdowej po Sardynii były oczywiście na
      słynnym Costa Smeralda oraz w malowniczych okolicach Villasimius:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=2843088&a=6117433

Na tym wątku umieściłem także wiele linków nt. atrakcji Natury Sardynii... :)

bah7
      • Gość: aga Re: Sardynia ... IP: *.lubin.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 20:28
        Dzieki piękne za odzew i wskazówki. Na pewno skorzystam.
    • Gość: Megi Re: sardynia IP: *.local.pl / *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 10:29
      Cześć, świetny wybór! Trudno o piękniejsze miejsce!
      Lepiej wybrać nie mogłaś! Byłam dwa lata temu, z tym, że we wrześniu....no to
      jest trochę taniej niż w lipcu. Jak wysiądziesz z promu w Olbii, to kieruj się
      na północ (Porto Rotondo, Palau, albo Santa Teresa di Gallura). Za apartament w
      Palau dla 4 osób (bardzo fajny) zapłaciliśmy za dwa tygodnie ok. 1500 złotych.
      Polecam wyprawę "w ciemno". Na każdej ulicy tłoczą się agencje turystyczne.
      Wchodzisz, mówisz co Cię interesuje, kobieta bierze ze sobą worek kluczy i
      obwozi Cię po wszystkich wolnych domach, rezydencjach, apartamentach...Co chesz
      i jak chcesz. Ceny do negocjacji. Z hotelami gorzej (bo droższe). Campingi też -
      piękne, genialnie połozone ale prawie w cenie hoteli.
      Santa Teresa di Gallura i dalej nie ma co jechać (jeśli chodzi o pobyt), bo
      zwiedzić cale pólnocno - zachodnie wybrzeża musisz koniecznie! Pozdrawiam Megi
      Gdybyś potrzebowała jeszcze jakiś informacji, to się odezwij!
      • Gość: aga Re: sardynia IP: *.lubin.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 15:05
        Megi, dziekuję za informację. Obawiałam się, że trzeba zaklepywać miejsce
        wcześniej, ale skoro tak, to może pojedziemy w "ciemno". CZy mogłabyś jeszcze
        napisać, jak dostaliście się na Sardynię, domyślam się, że promem. Czy trzeba
        rezerwować wcześniej? Pozdrawiam. Aga
    • Gość: s.13.01.1984 Re: sardynia IP: *.pool8291.interbusiness.it 16.05.04, 23:01
      popatrz na strony www.sardiniaforyou.com w jezyku polskim, mozesz tez napisac
      po polsku odpowiedza po polsku, wlascicielka agencji jest polka pomoze ci na
      pewno. Milych wakacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka