Gość: Zapałeczka IP: *.intergeo / 80.51.46.* 02.04.04, 18:03 jak wspominacie pobyt w Cesenatico ?? koło Rimini ?? co wam się tam podobało ?? gdzie mieszkaliście ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Cesenatico IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 05.04.04, 23:37 Właściwie to mieszkałem(hotel) w Gatteo Mare sąsiadujące z Cesenatico. Jest tam wiele knajpek, sklepików. Na miejscu można wybrać się do parku wodnego Atlantica.... a poza tym wieczory i noce wśród wielu w/w knajp, restauracji, barów. ogólne wrażenie - byłem zadowolony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapałeczka Re: Cesenatico IP: *.intergeo / 80.51.46.* 08.04.04, 11:27 JA BYŁAM NA kolonii w Cesenatico jakieś 2 latka temu i bardzo chętnie bym tam wróciła ;-) ślicznie tam jest , kocham takie upały <wówczas było ponad 30 stopni> mieszkaliśmy 50 m od plaży a wieczorkiem udawaliśmy się na nocne eskapady do centrum przy porto canale ;-) ... może kiedys uda mi sie tam jeszcze wrócic ;-) a w parku wodnym też byłam a byliście w Mirabilandii ?? no i San Marino niedaleko ... też nas tam zabrali ;-) a potem małe przemycanie ;-) hehehhee Odpowiedz Link Zgłoś