Dodaj do ulubionych

Zwrot podatku z Włoch

14.12.10, 16:51
Jest firma , która zajmuje się min. zwrotem podatku z Włoch. Nie ma żadnych opłat wstępnych, a jeśli zwrot podatku nie należy się, to nic się nie płaci. Dlatego warto starać się o zwrot podatku przez tą firmę. O zwrot podatku, dla pracujących we Włoszech można starać się 2 lata wstecz, czyli za 2009 i za 2010. Niestety za 2008 termin składania dokumentów o zwrot podatku upłynął 30 września 2010.
Przez tą firmę dostałem zwrot podatku za 2008 i złożyłem dokumenty do zwrotu podatku za 2009.
Polecam tą firmę, sprawdziłem ją. Poniżej link do strony www tej firmy: www.posejdon.dendax.com
Obserwuj wątek
    • Gość: Dawid Re: Zwrot podatku z Włoch IP: *.play-internet.pl 15.03.11, 14:46
      Witam mam pytanie jezeli przepracowałem cały rok legalnie to nalezy mi sie zwrot podatku?pracowałem we Włoszek prosze o konkretna odp z góry dziekuje
    • oszukany80 Re: Zwrot podatku z Włoch 30.01.18, 10:48
      Po ustalonym terminie nie otrzymaliśmy zwrotu podatku. Pracownicy firmy Dendax.com udzielali nam sprzeczne informacje i nie potrafili logicznie wyjaśnić dlaczego nie otrzymaliśmy zwrotu naszych pieniędzy. Przez cały okres współpracy nie było żadnego wsparcia. Ostrzegam przed współpracą z tą firmą.
      • Gość: Michał Re: Zwrot podatku z Włoch IP: *.30.24.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.04.19, 15:18
        Czy dostali Państwo w końcu ten zwrot? Bo my mamy podobny problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka