Dodaj do ulubionych

weekend "rzymski"

IP: *.nm.e-zet.pl 01.04.11, 12:45
cześć,
chciałam sie podzielić swoimi wrażeniami z rzymskich, co prawda krótkich ale wakacji ;) nie będę ukrywać, że miałam ogromne obawy co, jak gdzie, czy się nie pogubię, czy nocleg, który zarezerwowałam to nie jakaś jedna wielka ściema etc. ale było genialnie! ;) co do tego , że Rzym jest piękny to nie ulega wątpliwości, chociaż nie powiem, że ten brud na ulicach trochę ostudził moje wyobrażenie o nim. Bałam się też co będzie z noclegiem, jak to w ogóle będzie wyglądało " na żywo" , ale muszę przyznać, że trafiłam super. Noclegi prowadzi Polka, mieszkanie bardzo ładne,nie było oczywiście luksusów ale czyste, widać, że kobieta dba o to, . wytłumaczyła mi jak trafić, jakim autobusem, metrem A czy B. ja byłam pierwszy raz we Włoszech , miałam oczywiście przewodnik, ale właścicielka udzieliłam mi informacji , których nie znalazłam bym w przewodniku. bardzo pozytywnie na prawdę, cena też nie była wygórowana w stosunku do tego co patrzyłam , po hotelach np. i jeszcze w cenie było śniadanie, tam rogalik, kawa, sok, dżem grzanki i chyba tyle, nie było to jakieś super wypasione śniadanie, ale jak dla mnie zupełnie wystarczające, także z czystym sumieniem mogę polecić te noclegi, bo sama wiem jaki to problem znaleźć coś fajne a w przystępnej cenie. a i kobietkę można znaleźć w internecie, ma strone noclegirzym.eu , kontaktowałam sie z nią mailowo. Pozdrawiam ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: JJ Re: weekend "rzymski" IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.11, 13:20
      Też wybrałam z Rainbow tour taki weekendowy wyjazd do Rzymu. Jest to impreza niewatliwie droższa niż pisze autorka , bo samolotowa /wylot z Katowic i chyba też z Warszawy/z profesjonalnym przewodnikiem . Pomyslałam to jako prezent na komunię , zwłaszcza ze bedzie już po beatyfikacji JP a uważam ze lepiej koreluje z tą uroczystością niż inne materialne upominki. Ja wybrałam termin 15 lipca i chciałabym aby w tej grupie było więcej dzieci , bo wtedy j dla nich sympatyczniej. Zachecam do przyłączenia się w tym terminie.
    • robert_wisniewski Re: weekend "rzymski" 01.04.11, 13:36
      • o.kalamata Rzymska kryptoreklama 01.04.11, 18:50
        Soniu, z Twojego barwnego opisu wynika, ze Rzym jest piekny chociaz miejscami
        brudny. Informacji tej poswiecilas jedno zdanie. Pozostale Twoje zdania opisaly
        Twoje obawy przed-rzymskie i opisy Polki-Archaniola ktora dbala o Ciebie i podzielila
        sie z Toba informacjami nie umieszczonymi w przewodnikach. To dobrze, ze nie
        zapomnialas umiescic adresu internetowego swojego aniola opiekuna i wlasciciela
        rzymskich pokojow (nieluksusowych:).

Pisz przy kazdej okazji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka