Gość: azja341
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
20.10.11, 13:15
Witam wszystkich bardzo serdecznie; mam za sobą lekturę kilkunastu wątków (jak nie więcej :) ) dot. tych regionów; planuję wyjazd do Włoch w czerwcu przyszłego roku; będziemy mieszkać w mobile home'ach; pierwszy tydzień (połowa VI) w Toskanii - i tu mam problem, waham się pomiędzy campingami Sarteano - Delle Piscine, a Figline Valdarno - Norcenni; oba są polecane, oba wyglądają na zdjęciach super; jeśli chodzi o Gardę - też mam dylemat - Toscolano czy Bella Italia? chcemy nad jeziorem spędzić drugi tydzień naszych wakacji; jedziemy w dwie rodziny - my z 5-latkiem, żądnym basenów i atrakcji wodnych; to zepewniają wymienione przeze mnie campingi; dorośli chcieliby, żeby było w miarę blisko do jakiegoś miasteczka, żeby można było wieczorem wyjść, usiąść gdzieś w jakieś knajpce; czytałam też, że w tym okresie w jeziorze, (będąc na Bella Italia), nie można się było kąpać - ze wzgl. na glony; zalezy mi, żeby wybrane przez mnie campingi, były dobrą bazą wypadową do zwiedzania danego regionu; bardzo proszę o pomoc w dokonaniu wyboru; pozdrawiam