Dodaj do ulubionych

Pomóżcie znaleźc hotel niedaleko Livorno

06.03.12, 20:14
W lipcu będziemy wracali z Livorno do Polski. Muszę znaleźć hotel wcześniej, bo jedziemy z dziećmi. Odległość od Livorno to maksymalnie 150 km. Nie udało mi się wpaść na trop żadnej sieciówki. Cała moja nadzieja w italofilach :-) Jeśli nie konkretny hotel to chociaż jak szukać, bo po wygooglowaniu mam 10000 hoteli(ków) w baaardzo dziwnych cenach. Aiuto!
Obserwuj wątek
    • marghe_72 Re: Pomóżcie znaleźc hotel niedaleko Livorno 06.03.12, 21:16
      ja tam lubię booking.com
      możesz zawęzić kryteria poszukiwania
      polecam wybieranie hoteli , które zakładają możliwość późnej rezygnacji (na wszelki wypadek)
      • Gość: zanaetaa2 Re: Pomóżcie znaleźc hotel niedaleko Livorno IP: *.icpnet.pl 08.03.12, 22:07
        ja też polecm booking.com, ale wcześniej warto sprawdzić w porównywarce cen hoteli oHotele.pl, czy czasem gdzieś nie ma tego hotelu taniej. booking.com ma zwykle tanio, ale nie zawsze, czasem można natknąć się na promocję na oHotele.pl
        • alicez Re: Pomóżcie znaleźc hotel niedaleko Livorno 09.03.12, 14:38
          Często cena z booking.com jest identyczna z ceną podaną na stronie hotelu :-) Ale oHotele nie znałam, pozaglądam i tam. Dzięki!
          • marghe_72 Re: Pomóżcie znaleźc hotel niedaleko Livorno 09.03.12, 17:41
            alicez napisała:

> Często cena z booking.com jest identyczna z ceną podaną na stronie hotelu :-)
            a to jakiś problem?
            • alicez Re: Pomóżcie znaleźc hotel niedaleko Livorno 09.03.12, 17:45
              Nie, tylko odpowiadam osobie, która napisała, że na booking jest taniej :-)
    • geomax Re: Pomóżcie znaleźc hotel niedaleko Livorno 07.03.12, 07:30
      Dokładnie - też korzystam z booking.com i można dużo zyskać na cenie a wybór na pewno będzie ogromny.
      Adam
    • Gość: e-tam Cyryl i Metody, hotel Livorno IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.12, 09:26
      alicez napisała:
      ...Jeśli nie konkretny hotel to chociaż jak szukać?...

Każdy Cyryl ma swoje Metody.

Wpisz do Mapy Google < Hotel w pobliżu Livorno, Włochy

Livorno < wynik szukania
      ...klikając na czerwone punkty+punkciki, wybieram hotel wg potrzeb.

Jak nic "nie pasuje" przechodzę na inny poziom=oddalam mapę
      patrzę co jest w okolicy bliższej lub dalszej = szukam od nowa.

W ten sposób znajdziesz:
      apteka Ustrzyki Dolne < wynik
      stacje paliw Świnoujście < wynik
      ... szpital, motel, kemping, McDonalds, centra handlowe=itp, itd...

Pozdrawiam,
      Nasze Livorno < zapraszam ciekawskich
      • alicez Re: Cyryl i Metody, hotel Livorno 07.03.12, 09:48
        Tak właśnie zrobiłam dla hotelu w samym Livorno. Teraz szukam czegoś na trasie do domu.
        A w kwestii booking.com to boję się, że jak to bywa przy rezerwacji przez HRS dostanę pokój najgorszej kategorii...
        • Gość: e-tam Do > alicez IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.12, 12:59
          alicez napisała:
          Tak właśnie zrobiłam dla hotelu w samym Livorno. Teraz szukam czegoś na trasie do domu.

Super...
          Podaj skąd i dokąd (miejscowośći) pomogę wyznaczyć trasę do domu. Na trasę nałożę mapę z hotelami, będzie łatwiej coś znależć.

Pozdrawiam,
          Nie daj się zwieść na pokuszenie.
    • jot.be Re: Pomóżcie znaleźc hotel niedaleko Livorno 07.03.12, 09:54
      Nie wiem jaki masz budżet, ale spróbuj Novotel w Bolonii.
      Oni czasem mają "hot deal" za 50-60 eur.
      Co jak na Włochy jest tanio, zwłaszcza za taki standard.
      A booking.com to swoją drogą dobre rozwiązanie....nigdy mi
      się nie zdarzyło abym dostał pokój niższego sortu niż opis.

Pozdr
      • marghe_72 Re: Pomóżcie znaleźc hotel niedaleko Livorno 07.03.12, 12:18
        jot.be napisał:

> A booking.com to swoją drogą dobre rozwiązanie....nigdy mi
        > się nie zdarzyło abym dostał pokój niższego sortu niż opis.
        >
        Jak wyżej
        a korzystamy od lat. W wielu krajach
      • alicez Re: Pomóżcie znaleźc hotel niedaleko Livorno 09.03.12, 17:58
        Dzięki za namiar. Udało mi się zarezerwować waśnie w opcji wczesna rezerwacja za przyzwoitą cenę.
        Ale tak na marginesie, to chyba będę Włochy jako ewentualne miejsce na objazdowe wakacje omijać szerokim łukiem. Chyba że wygram w totka i nagle zacznę mieć moltissimo czasu na klikanie ;-)
    • e-dom Re: Pomóżcie znaleźc hotel niedaleko Livorno 07.03.12, 12:25
      Cześć, w Livorno mamy 563 obiekty wypoczynkowe - może coś zwróci Twoją uwagę? Pozdrawiamy!
    • Gość: pizza Re: Pomóżcie znaleźc hotel niedaleko Livorno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.12, 13:52
      na booking.com warto się zarejestrować, wtedy co jakiś czas przysyłają na maila "błyskawiczne oferty" z hotelami gdzie jest 50% taniej, jesli zarezerwujemy w tym dniu:)
      mozna tez z skorzystać z jakiejś porównywarki różnych systemów hotelowych i wybrać tam gdzie taniej, np. Hotele w Livorno
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka