Dodaj do ulubionych

Camping Sabbidoro

04.07.13, 09:37
Witam,ze wzgledu na niewielka odleglosc od zamieszkania (3 dzieci),bez zastanawiania wykupilam tydzien pobytu z rodzina w campingu Sabbiadoro w Lignano.Oferta fajna bo dostalismy 1 dzien pobytu-gratis.Ale teraz zaczynam troche zalowac,bo znajomi naskoczyli,ze wybralam najgorsze miejsce we Wloszech,ze brud,smrod i drozyzna i ze procz Wenecji nic ciekawego w okolicy nie ma.Morze i plaza ponoc tragedia,ze strach dzieci do morza wpuscic.Bardzo sie wystraszylam,bo zaliczka zaplacona,troche tu forum przejrzalam i chyba naprawde zle wybralam.Czy jest az tak tragicznie?Byl ktos ostatnio?Moze mnie ktos pocieszyc?Dzieki
Obserwuj wątek
    • aby_cos_powiedziec Re: Camping Sabbidoro 04.07.13, 11:22
      Byłem tam w zeszłym roku, z trzyletnim dzieckiem. Od razu powiem, że nie ma tam ani syfu, ani brudu. A ceny też są podobne jak w każdej innej turystycznej miejscowości we Włoszech. Samo miasteczko nie jest zbyt ciekawe, ale blisko stamtąd do Triestu, Aquilei, Grado, Duine (piękny pałac i park) i Miramare (też rewelacyjny park i pałac).
      Sam kemping jest bardzo fajny, z basenami (w tym dla dzieci). Do morza idzie się jakieś pięć minut. Plaża jest czyściutka, szeroka, morze też jest OK.
      Nie wiem, skąd Twoi znajomi mają takie negatywne opinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka