gregorexon 19.08.18, 09:05 Hej. Właśnie wróciłem z tego kampu. Odpowiem na ewentualne pytania. 😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislok1 Re: Wróciłem z Union Lido. 19.08.18, 22:55 No, to moze najpierw tak od siebie kilka informacji, pytania zawsze mozna POTEM zadac o szczegoly Fajnie bylo, do d... bylo ? Odpowiedz Link Zgłoś
gregorexon Re: Wróciłem z Union Lido. 29.08.18, 21:52 Najlepsze wakacje na kempingu jak dla mnie. Domek eurocamp Azure nowiutki. Ceny normalne plaża super. Zarezerwowane już na za rok 😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
singsing74 Re: Wróciłem z Union Lido. 20.08.18, 11:40 Mam pytanie. Jak w sezonie z obłożeniem na basenach? Czy do zjeżdżalni były duże kolejki? Odpowiedz Link Zgłoś
gregorexon Re: Wróciłem z Union Lido. 29.08.18, 21:49 Do zjeżdżalni około 10 minut kolejka. Dość ciasno ale porównaniu do Marina do Venezia znośnie Odpowiedz Link Zgłoś
straggly Re: Wróciłem z Union Lido. 20.08.18, 15:03 Jak trasa? Skad jechaliście i ktora trasa? W jaki dzien tygodnia, byly jakies utrudnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Wróciłem z Union Lido. 21.08.18, 06:29 Znów te północne Włochy! :) Choć był i taki co zapowiadał wielką relację z Kalabrii choć może się zrazil bo i tak najwięcej do powiedzenia mieli madrale jakieś dodekanezowcy itp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Wróciłem z Union Lido. 21.08.18, 17:54 Ostatnio kilka razy bylem w Austrii i obecnie jest tam OGROMNA ILOSC wloskich turystow, szczegolnie w Alpach Im wyzej,tym jest wiecej Wlochow, np.na Top of Tyrol - 3200 metrow, byli najliczniejsza grupa i zdecydowanie dominowali Ciagna nie tylkona polnoc, ale i w kierunku niskich temperatur Odpowiedz Link Zgłoś
gregorexon Re: Wróciłem z Union Lido. 29.08.18, 21:50 Trasa Katowice Czechy Austria Udine Union Lido. Tam z piątku na sobotę 10h z powrotem sobota w dzień 12 h. Auto kombi 5 osób trumna na dachu Max 130 Odpowiedz Link Zgłoś
eryk1988 Re: Wróciłem z Union Lido. 25.09.18, 11:05 Hej, widziałam ofertę tego kempingu, czy faktycznie jest taki jak na zdjęciach? te zjeżdzalnie, baseny i animacje dla dzieci takie jak opisują? byłeś w domku czy namiot ? Odpowiedz Link Zgłoś