Dodaj do ulubionych

Wróciłem z Union Lido.

19.08.18, 09:05
Hej.
Właśnie wróciłem z tego kampu. Odpowiem na ewentualne pytania. 😁😁😁
Obserwuj wątek
    • wislok1 Re: Wróciłem z Union Lido. 19.08.18, 22:55
      No, to moze najpierw tak od siebie kilka informacji, pytania zawsze mozna POTEM zadac o szczegoly

Fajnie bylo, do d... bylo ?
      • gregorexon Re: Wróciłem z Union Lido. 29.08.18, 21:52
        Najlepsze wakacje na kempingu jak dla mnie. Domek eurocamp Azure nowiutki. Ceny normalne plaża super. Zarezerwowane już na za rok 😁😁😁
    • singsing74 Re: Wróciłem z Union Lido. 20.08.18, 11:40
      Mam pytanie. Jak w sezonie z obłożeniem na basenach? Czy do zjeżdżalni były duże kolejki?
      • gregorexon Re: Wróciłem z Union Lido. 29.08.18, 21:49
        Do zjeżdżalni około 10 minut kolejka. Dość ciasno ale porównaniu do Marina do Venezia znośnie
    • straggly Re: Wróciłem z Union Lido. 20.08.18, 15:03
      Jak trasa? Skad jechaliście i ktora trasa? W jaki dzien tygodnia, byly jakies utrudnienia?
      • dodekanezowiec Re: Wróciłem z Union Lido. 21.08.18, 06:29
        Znów te północne Włochy! :) Choć był i taki co zapowiadał wielką relację z Kalabrii choć może się zrazil bo i tak najwięcej do powiedzenia mieli madrale jakieś dodekanezowcy itp. :)
        • wislok1 Re: Wróciłem z Union Lido. 21.08.18, 17:54
          Ostatnio kilka razy bylem w Austrii i obecnie jest tam OGROMNA ILOSC wloskich turystow, szczegolnie w Alpach
          Im wyzej,tym jest wiecej Wlochow, np.na Top of Tyrol - 3200 metrow, byli najliczniejsza grupa i zdecydowanie dominowali
          Ciagna nie tylkona polnoc, ale i w kierunku niskich temperatur
      • gregorexon Re: Wróciłem z Union Lido. 29.08.18, 21:50
        Trasa Katowice Czechy Austria Udine Union Lido. Tam z piątku na sobotę 10h z powrotem sobota w dzień 12 h. Auto kombi 5 osób trumna na dachu Max 130
    • eryk1988 Re: Wróciłem z Union Lido. 25.09.18, 11:05
      Hej, widziałam ofertę tego kempingu, czy faktycznie jest taki jak na zdjęciach? te zjeżdzalnie, baseny i animacje dla dzieci takie jak opisują? byłeś w domku czy namiot ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka