Gość: Felo IP: *.its.it 27.10.04, 11:12 Zamierzamy spędzić przyszłoroczne wakacje we Włoszech, wynajmując dom w nadmorskiej miejscowości - proszę o pomoc, może ktoś ma jakieś namiary. Dom dla 3 rodzin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fredzio Re: Włochy Lato 2005 IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 28.10.04, 15:53 Sprawdź oferty Interhome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacektoyota Re: Włochy Lato 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 23:15 Sprecyzuj gdzie chcecie jechac??? Odpowiedz Link Zgłoś
mandelieu Re: Włochy Lato 2005 29.10.04, 08:17 Pra delle Tori niedaleko Caorle - super waruneczki,możesz wynająć domek, bugalow, przyczepę, co chcesz i jak chcesz.Na terenie masz kilka restauracji kilka basenów, sklepy, korty, golf, wypożyczalnie sprzętu pływającego nad Adriatykiem - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Włochy Lato 2005 IP: *.one.pl 03.11.04, 15:05 Zapomniałeś napisać o komarach w dużych ilościach. Odpowiedz Link Zgłoś
mandelieu Re: Włochy Lato 2005 05.11.04, 08:25 Nie ma żadnego komara . Co drugi dzień każdą alejką jeździ samochód terenowy z ogromną dmuchawą i wyrzuca z niej środki przeciw komarom. Byłem zdumiony ,że o to też zadbali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Włochy Lato 2005 IP: *.one.pl 06.11.04, 18:33 Kilka lat temu byłem na Spinie przed Rawenną i tam też pryskali tymi "dezodorantami" co drugi dzień i na wszystkie strony, a komary mimo to dawały dość boleśnie znać że jeszzce żyją i mają się bardzo dobrze. A tak nawiasem jeżeli coś jeździ i czymś pryska na komary to znaczy że musi ich tam być znacznie wicej niż tam gdzie takich eksperymentów nie przeprowadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Włochy Lato 2005 29.10.04, 13:21 a skąd jestes? W warszawie jest włoskie biuro podrózy. Ma rózne ciekawe oferty - Varsavolo sie toto nazywa Poza tym warto sie skontaktowac z włoskimiu biurami podrózy (mozna via internet) i bezposrednio u Nich cos zaklepac Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: Włochy Lato 2005 30.10.04, 15:21 Ponizej podaje link do stronki apartamantow w Calabrii prowadzonych przez Polkę. Nie korzystalem z tych apartamentow, ale kilka razy bylem w rejonie Tropei i Capo Vaticano - tamtejsze widoki zapieraja dech w piersiach, a cieple morze ma kolor lazurowy jak nigdzie indziej.... www.calabria.ilustrowana.pl/poltour/swiat/wlochy/calabria/calabria.html# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Włochy Lato 2005 IP: *.wroclaw.mm.pl 30.10.04, 16:43 A ja polecam: www.poznanskitravel.pl nie wiem czy dobry adres, ale nazwa na bank:-) Miejscowość mała, a zresztą tam wybierasz sama miejsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Re: Włochy Lato 2005 28.11.04, 19:16 Polecam miejscowość Pietra Ligure (godzinę od Genui i 3 godziny od Francji i Lazurowego Wybrzeża). Hotel zwie się Residenze sant'Anna (www.residencesantanna.it). Po sezonie (po 11 września)jest bardzo tanio. 300 EU za pobyt od soboty do soboty za 6 osób. Lepiej jednak jechać w 4 osoby lub wziąć większy apartament. Widok na morze, ale bez wyżywienia. Jest za to kuchnia wyposażona we wszystko co w kuchni być powinno. Niedaleko supermarket. Byliśmy w tym roku - rewelacja. Wszystko załatwialiśmy przez Internet i wszystko się udało. Odpowiedz Link Zgłoś