Gość: DiCaprio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 19:52 Można fotografować lub pstrykać (naciskać spust w aparacie)kto nie był nigdy w Wenecji nigdy nie dowie się przeglądająć te zdjęcja jak tam jest !!! Autorom życzę dalszych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scarbossa Re: Wenecja - jedyna w swoim rodzaju 05.03.05, 20:20 To fakt, że żadne nawet najpiękniejsze zdjęcia Wenecji nie oddają w pełni tej atmosfery miasta, ale pomagają, żeby sobie to przypomnieć. Uważam, że Wenecja to magiczne miejsce, tylko trzeba umieć w tłumie turystów tę magię odnaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
hehenio Re: Wenecja - jedyna w swoim rodzaju 05.03.05, 21:19 Zdjęcie 13 jest źle opisane. To Santa Maria della Salute i Dogana del Mar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: Wenecja - jedyna w swoim rodzaju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 21:44 równiez nr 11 i 18 - to juz nie jest Plac św. marka ale Placyk Św. Marka (Piazzetta San Marco), przy nim znajduje się Pałac Dożów, którzy nigdy nie byli władcami Wenecji tylko najwyższymi urzednikami Republiki Weneckiej (to odnosnie opisu do zdjecia nr 7!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monik@ Re: Wenecja - jedyna w swoim rodzaju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 21:35 Byłam w Wenecji w zeszłym roku, i teraz znowu się wybieram. Rzeczywiście zdjęcia nie oddają parwdziwego charakteru, atmosfery Wenecji. Naprawdę warto odwiedzić saluto Monik@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasior77 Re: Wenecja - jedyna w swoim rodzaju IP: *.44-151.net24.it 31.03.05, 16:58 Jak chcecie to troche fotek z wenecji jest tez na mojej stronie www.kasior.org pstrykalam jak popadnie i nie wysilalam sie w przebieraniu umieszczajac je w sieci. Milego ogladania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Wenecja - jedyna w swoim rodzaju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 21:39 Tak zdjęcia przypominaja te wspaniałe chwile spedzone w Wenecji. Gorąco polecam każdemu, by odiwdził to magiczne miasto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki 13 - błąd w opisie IP: *.interecho.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 21:41 To nie Bazylika św Marka tylko kościół Santa Maria della Salute... reszta opisów też na marnym poziomie, kazdy widzi, że to kolejny "uroczy kanalik" więc po co pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki błąd w opisie 13 IP: *.interecho.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 21:49 To nie jest Bazylika św Marka tylko kościół Santa Maria della Salute... reszta opisów też na marnym poziomie, kazdy widzi, że to kolejny "uroczy kanalik" więc po co pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetkaah Re: Wenecja - jedyna w swoim rodzaju 05.03.05, 23:33 Hejka! Wenecja jest cudowna, na maxa odjazdowe miasto, ale Kochani szybciutko sie tam wybierajcie jeśli jeszcze nie byliście, a macie taką możliwość bo poprostu z latami jest coraz gorzej-smrut, woda podnosi się i jest coraz barzdiej brudna. Miałam to wielkie szczeście być tam 3 razy, ale za pierwszym było o niebo bardziej nieziemsko niż za kolejnymi, tak sie to zmienia. Pozdroofki dla wszystkich. Bacioni per tutti ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: Wenecja - jedyna w swoim rodzaju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 23:49 Atmnosfera może i jest ale zdecydowanie lepiej to miasto wygląda na fotkach..W rzeczywistosci tandeta i mury pokryte z konieczności czymś co nadaje im sztuczny wygląd. Ale Bazylika przepiękna. Usunęłabym te ptaszyska cholerne i było by milej:P Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Wenecja - jedyna w swoim rodzaju 06.03.05, 01:09 Zeby mnie zle nie zrozumiano.... Prawda jest, ze jest o niepowtarzalne miasto...przepiekne miasto... Ale tak to wyglada na urlopie !.... Widzi sie tylko to co sie widziec powinno....bo tak wypada... Blue laguna.....Niebieska?....to dlaczego sie w niej nie kapiecie?....Dla mnie to jest w przewazajacej czesci roku laguna zielono/zoltawo/ gnojowkowata... Ale moze tylko ja to widzialem?....Poza innymi przepieknymi widokami?... Zawsze uwazalem , ze zanim sie zesram z radosci na widok czegokolwiek....trzeba tam pomieszkac przez pare lat... ( i pozniej dopiero felietony pisac?) Kochajacy wenecje...jaka jest... les1 Odpowiedz Link Zgłoś
tomtomasz Re: Wenecja - jedyna w swoim rodzaju 06.03.05, 07:46 Poszukuje noclegu w Wenecji lub okolicy dla dwoch osob (pokoj, hotel,apartament;dobry standart) na okres od 01.04. do 04.04. Czy moze ktos pomoc? Co trzeba koniecznie zwiedzic w Wenecji bedac tam tylko pare dni? Czy orientuje sie ktos gdzie mozna kupic karnawalowe maski wenecjanskie? Pozdrawiam! Tomasz tomtomasz@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomtomasz Poszukuje noclegu w Wenecji 01.04.-04.04.2005 06.03.05, 07:51 Poszukuje noclegu (hotel, apartament, pokoj z lazienka) w dobrym standarcie dla dwoch osob. tomtomasz@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Wenecja - jedyna w swoim rodzaju IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 06.03.05, 10:03 Rzeczywiście, Wenecja przez swój zapach, wygląd, atmosferę to jedyne takie miasto. Mnie szczególnie urzekła swoim zapachem - trudno go opisać ale na pewno jest to zapach dobrej, szlachetnej starości :-) i wody... Cudowne jest też w niej to, że można wszędzie czuć się jak w domu - usiąść, odpocząć, pouśmiechać się do przechodniów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Wenecja - jedyna w swoim rodzaju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:09 Wenecja to obok Paryża najpiękniejsze miasto na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Wenecja 31.03.05, 14:37 Wenecja to nie jest miasto na wyspach - to stan ducha. Rozwazanie w jakim stanie sa mury i kanaly. Jaki kolor ma woda, a w którym miesiacu zapach jest najbardziej dokuczliwy jest co najmniej nie na miejscu, i nijak sie ma do tego misjsca... Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: Wenecja - jedyna w swoim rodzaju 31.03.05, 14:38 kochani, a gdzie to wszystko mozna zobaczyc, mysle o zdjeciach ? chetnie porownam ze swoimi a mam ich bez liku Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: Wenecja - jedyna w swoim rodzaju 31.03.05, 14:40 popatrz tu www.wlochy.pl Odpowiedz Link Zgłoś