Gość: Martin IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 16:51 Witam, czy może ktoś się podzielić infor. na temat w/w miasta i kampingu ALBATROS. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magdalen Re: Włochy-Monfalcone IP: *.piasta.pl 13.01.02, 02:07 Czy wiesz cos juz na temat kampingu Albatros? Ja wiem tylko tyle, ze moze tam bede za kilka dni. Pracuje dla Princess Cruises i w Monfalcone jest przygotowywany nowy statek. Wiem, ze nasza zaloga mieszkala w Albatrosie. Sa tam domki i jakis hotel. Jade tam kogos odwiedzic niedlugo i byc moze tam zamieszkam, jesli jest niedaleko do portu i niezbyt drogo. Moj adres: ruta.magdalena@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marzanna2 Re: Włochy-Monfalcone 24.01.02, 10:15 Witaj ! Sądząc po dacie widomości mogą sie nie przydać, ale jeżeli kogoś interesuje, bardzo proszę dać znać to opiszę dokładnie, a jest o czym bo wg opini mojej i mojej rodziny było super, kamping doskonały naprawdę, baza socjalna (toalety i łaźnie), piękna, nowoczesna, czysta- sprzątane jest przez cały dzień - stały dyżur conajmniej 1 osoby. Jedliśmy na miesjscu, ceny przystępne, sklep ALBATROS tani w mieście wcale nie było taniej, a napoje zimne i jedzonko świeże. Baseny czyste , przyjazne dla dorosłych i dzieci, obowiązkowe czepki na dużym basenie. Więcej wiadomości dla zainteresowanych jak się zgłoszą . Niestety morze jak to w zatoce dość mętne ale swoich amatorów miało, ja wolałam basen (szczególnie brodzik młodsze dziecko urzędowało w nim cały dzień). Duzo Węgrów, Niemców Holendrów i oczywiście Włochów. Pozdrawiam.Marzanna Odpowiedz Link Zgłoś
marzanna2 Re: Włochy-Monfalcone 24.01.02, 10:23 Marzanna2 jeszcze raz, zapomniałam o dwóch rzeczach,doskonały program animacyjny przez caly dzień i mój adres : marzanna2001@2com.pl Odpowiedz Link Zgłoś