Dodaj do ulubionych

Włochy-Monfalcone

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 16:51
Witam,
czy może ktoś się podzielić infor. na temat w/w miasta i kampingu ALBATROS.
Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdalen Re: Włochy-Monfalcone IP: *.piasta.pl 13.01.02, 02:07
      Czy wiesz cos juz na temat kampingu Albatros? Ja wiem tylko tyle, ze moze tam bede za kilka dni. Pracuje dla Princess Cruises i w Monfalcone jest przygotowywany nowy statek. Wiem, ze nasza zaloga mieszkala w Albatrosie. Sa tam domki i jakis hotel. Jade tam kogos odwiedzic niedlugo i byc moze tam zamieszkam, jesli jest niedaleko do portu i niezbyt drogo. Moj adres: ruta.magdalena@wp.pl
    • marzanna2 Re: Włochy-Monfalcone 24.01.02, 10:15
      Witaj !
      Sądząc po dacie widomości mogą sie nie przydać, ale jeżeli kogoś interesuje,
      bardzo proszę dać znać to opiszę dokładnie, a jest o czym bo wg opini mojej i
      mojej rodziny było super, kamping doskonały naprawdę, baza socjalna (toalety i
      łaźnie), piękna, nowoczesna, czysta- sprzątane jest przez cały dzień - stały
      dyżur conajmniej 1 osoby. Jedliśmy na miesjscu, ceny przystępne, sklep ALBATROS
      tani w mieście wcale nie było taniej, a napoje zimne i jedzonko świeże. Baseny
      czyste , przyjazne dla dorosłych i dzieci, obowiązkowe czepki na dużym basenie.
      Więcej wiadomości dla zainteresowanych jak się zgłoszą . Niestety morze jak to
      w zatoce dość mętne ale swoich amatorów miało, ja wolałam basen (szczególnie
      brodzik młodsze dziecko urzędowało w nim cały dzień). Duzo Węgrów, Niemców
      Holendrów i oczywiście Włochów. Pozdrawiam.Marzanna
    • marzanna2 Re: Włochy-Monfalcone 24.01.02, 10:23
      Marzanna2 jeszcze raz, zapomniałam o dwóch rzeczach,doskonały program
      animacyjny przez caly dzień i mój adres : marzanna2001@2com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka