linn_linn 14.09.05, 16:31 Chetnie odpowiem na pytania. Gdyby kogos interesowalo oczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KRz22 Re: Sardynia Capo Coda Cavallo / Nuoro / wrocilam IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.09.05, 17:18 Cieplo prosze pomożcie mi wyjechać do włoch. bo tam cieplo i potem polece dalej. Promując moj blog: donatoblog.blogspot.com/ Promujac czyli wysylając do znajomego znajomej lub rodziny. Mieszkam z ludźmi którzy mnie szantażują bo mają więcej jedzenia i ubrań. Ja mam pare ubran za malych.Prosze pomożcie mi . Chce tworzyć firmy i fundacje. Dzisiaj będe leciał do włoch. Prosze pomożcie mi wpacając na konto lub rezerwujac miesjce we wloszech i Prosze o pomoc teraz. Prosze pomożcie!! Gorrąca prośba, nie wiem kim jesteście i jestem geniuszem, możecie mi pomoć, i prosze pomożcie, będe tworzył strony i serwisy które będą pomagać wielu ludziom, Jeśli mi nie pomożecie będe umierał powoli szantażową śmiercią. Jeśli mi pomożecie będe tworzył wspaniale strony i firmy, duże, miedzy krajowe, bo największe to zaduże. Gdy będziecie mi pomagać pamiętajcie ze robicie coś więcej. Zaczynacie wraz zemną pomagać innym, podobnym mi, i podobnym wam Jeśli uznacie ten tekst za czczy to prześle go na następne fora. Jeśli chcecie pomoc zacznijcie, od wplaty na konto w mbanku (nawet małej kwoty groszeowej i zostawcie wplacajac swoje dane) Prosze prześlijcie mi tyle bym wyleciał do włoszech i tam jadl, oraz mieszkanie. Narazie slabne bo mnie oslabiali i oslabiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
jn4 Re: Sardynia Capo Coda Cavallo / Nuoro / wrocilam 16.09.05, 15:08 Mam prośbę. W jednym z twoich postów na temat Sardynii (zdjęcia), pojawił się hotel Palmasera w Cala Gonone. Próbowałem zdobyć więcej informacji o nim ale jakoś się nie udało. Proszę napisz coś więcej o tym miejscu (ceny, wrażenia itd.), dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Sardynia Cala Gonone 16.09.05, 16:55 Tu masz strone: www.palmaseravillage.com/eng/index.html Przejrzyj ja dokladnie: jest dosc dokladna. Ja bylam w czesci Il Villaggio, ale w zeszlym roku miala 3 gwiazdki. Teraz widze 4. Musze poczytac, gdyz chyba troche sie zmienilo. Ceny tez wydaja mi sie wyzsze. Ja placilam 500 euro lacznie z przejazdem autokarem i statkiem Moby. W ogole strona jest chyba zmieniona, gdyz nie sadze, aby nasze biuro podrozy skalkulowalo wszystko do wysokosci 500 euro. W razie watpliwosci pytaj. Obydwie miejscowosci, Cala Gonone i Capo Coda Cavallo, sa niedaleko Olbii: np. Zatoke Orosei mozna odwiedzic takze z Coda Capo Cavallo, podobnie Costa Smeralda. Ja bylam zadowolona z obu pobytow i do obu miejsc wrocilabym nawet jutro. Jesli interesuje Cie inne zakwaterowanie, w Capo Coda Cavallo sa takze tzw. residence. Dokladnych oplat nie pamietam, ale we wrzesniu mozna wynajac dom za 500 euro / nawet do 5 osob /. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Sardynia Cala Gonone 16.09.05, 17:00 Na promie spotkalam Polki jadace do Hotel Club Smeraldo Beach: www.clubsardegnavacanze.it/smeraldo_beach/ O ile pamietam, niedaleko Palmasery. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Sardynia Capo Coda Cavallo / Nuoro / wrocilam 16.09.05, 15:51 A moze kilka zdjec na "Podrozach"?? Pozdrawiam teskniac za Kalabria... Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Sardynia Capo Coda Cavallo / Nuoro / wrocilam 16.09.05, 16:59 Troche zdjec juz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Sardynia Capo Coda Cavallo / Nuoro / zdjecia 19.09.05, 10:48 Jeszcze wstawiam, ale juz mozna popatrzec: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=26178071&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś