Dodaj do ulubionych

Sortownia odzieży używanej

04.12.05, 21:47
Witam wszystkich.Niedługo otwieram sklep z odzieżą używaną i w związku z tym
poszukuje sortowni odzieży używanej we Włoszech.Z tego co słyszałem to Włochy
to jedna ze stolic mody i jest tu podobno dużo ładnej odzieży.Zdecydowałem
się na ten krok po tym co zobaczyłem,w jaki sposób hurtownicy w Polsce
postępują ze swoimi klientami.Najlepszą odzież biorą do siebie na sklep,a to
co zostanie sprzedają jako niesort klientom,nie pozwalając zajżeć do
środka.Dlatego zwracam się z tą prośbą,że jeżeli ktoś ma namiary na tego typu
hurtowni lub sortownie to prosiłbym o jakiś kontakt.mój mail to
baca757@wp.pl Zysk może być obupulny,ponieważ im częściej bym przyjeżdżał po
taką odzież tym częściej będe mógł przywozić różne rzeczy rodakom którzy mi
pomogli,czyli np ktoś będzie chciał ściągnąć do Włoch swoje ulubione łóżko to
nie oczywiście będe mógł je zabać z Polski w drodze do Włoch.Oczywiście to
był tylko przykład.Pozdrawiam i czekam na wiadomości :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kosma Re: Sortownia odzieży używanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 23:16
      Taki mały handelek? A czy zauważyłeś baca/czapa, ze to forum turystyczne.
      Czasy turystyki handlowej już się skończyły. Teraz żeby handlować i zarabiać
      trzeba podejść do tego profesjonalnie a nie uprawiać amatorszczyznę na zasadzie
      handlu wymiennego. Spadaj wiec dziadu tam gdzie twoje miejsce.
      • linn_linn Re: Sortownia odzieży używanej 05.12.05, 19:20
        Stolica odziezy uzywanej jest Prato. Wstukaj w google'a "ingrosso vestiti
        usati".
        • Gość: kosma Re: Sortownia odzieży używanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:58
          Tam się zaopatrujesz w tandetę, gratulacje!
          Tak, tak, wiem, to w dobrym tonie. Buhahahaha
          • linn_linn Re: Sortownia odzieży używanej 06.12.05, 11:04
            Czytanie ze zrozumiem szwankuje. Nigdy nie bylam w Prato, a odziezy uzywanej
            nie kupuje. Udzielilam tylko, czego nie zrozumiales, informacji.
            • Gość: czapa Re: Sortownia odzieży używanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 18:41
              kosma o co Ci chodzi.Czy o to że ktoś prosi o jakąś wiadomość.Widać nie wszyscy
              są tacy,,wspaniałomyślni" jak ty.Dziękuje linn linn za odpowiedz.Nie chciałem
              nikogo oszukać ani naciągnąć a ty chłopie robisz z tego wielkie halooooooo.A
              dziadzie to możesz mówić do swojego ojaca alebo syna,jeżeli oczywiście tobie
              pozwolą na to i proszę cie powstrzymaj się od zbędnych komentarzy.Uważam temat
              z tobą za skończony.Jeszcze raz linn linn dziękuję bardzo.
            • Gość: kosma Re: Sortownia odzieży używanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:18
              Może linn_linn piszesz tajnopisem. Bo jakoś nie widziałem wzmianki, że tam
              nigdy nie byłaś, może teraz Ci wstyd i chcesz się tego z tego wyłgac.
              Baca - nic mi do Twoich interesów ale to nie miejsce do ich załatwiania.
              To takie trudne do zrozumienia. Rozejrzyj się gdzie wlazłeś w tych buciorach.
              • Gość: Czapa Re: Sortownia odzieży używanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:17
                Przepraszam,to moja wina nie zauważyłem że to forum turystyczne.Ale stary
                zastanów się jak reagujesz,wjeżdżasz na ludzi niepotrzebnie.Grzecznie się
                zapytałem tylko o pomoc a ty obrażasz mnie i osobę która mi pomogła.Nawet gdyby
                ta Pani jezdziła tam co tydzień po sterte ciuchów to gó.. ciebie powinno to
                interesować.Każdy robi to co lubi,wiec nie krytykuj ludzi.
                • Gość: kosma Re: Sortownia odzieży używanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 23:29
                  Prawdę mówiąc, to już tylko pozostałość po forum turystycznym ale to nie
                  powód do zamiany tego co zostało, w lumpeks.

• ortodox Re: Sortownia odzieży używanej 06.12.05, 23:38
                  Dorotko, czy to działalność nonprofit?
                  To ważne pytanie.
              • linn_linn Re: Sortownia odzieży używanej 07.12.05, 12:31
                Skoro tego nie napisalam, to glownie dlatego, ze tam nigdy nie bylam. Podobnie
                nie pytaj mnie o wrazenia z pobytu w Afryce czy na Grenlandii. Nie czytaj
                miedzy wierszami. Mieszkam we Wloszech od 15 lat, wiec troche o tym kraju wiem.
                Prato jest znane z tego, ze odziez uzywana laduje wlasnie tam. A tak w ogole,
                na tym forum potrzeba informacji, a nie moralizatorstwa. Buciory, wylgac,
                tajnopis? Chyba pomyliles fora.
                • Gość: czapa Re: Sortownia odzieży używanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 13:16
                  Przepraszam wszystkich za zamieszanie jakie wywołałem.Chciałem się tylko
                  dowiedzieć to o co zapytałem,nie sądziłem że tak zakończy się moja prośba.I
                  jeszcze raz dziękuje linn linn za odpowiedz i proszę się nie zrażaj się takimi
                  sytuacjami.Pozdrawiam serdecznie :)
                  • linn_linn Re: Sortownia odzieży używanej 07.12.05, 13:55
                    Nie przejmuj sie. Gdzie masz pytac, jesli nie tu. Jest jeszcze wloskie forum
                    prywatne, ale i tam bywa roznie. Gdybym zwracala uwage na tego typu posty, juz
                    dawno przestalabym odwiedzac forum.
                • Gość: Desi Re: Sortownia odzieży używanej IP: *.cust-adsl.tiscali.it 10.12.05, 12:15
                  A wiec po co dajesz informacje o miejscach o ktorych nie masz pojecia?. Nie
                  bylas, nie widzialas...... nie dawaj zlych propozyci nikomu. AH... ubieram
                  sie w VALENTINO, VERSACE, D&C... ale nie wstydze sie kupowac cos
                  uzywanego...zaden wstyd.
                  • linn_linn Re: Sortownia odzieży używanej 10.12.05, 14:13
                    Desi, jestes ostatnia osoba, ktore moze robic takie uwagi. Dobrze wiesz
                    dlaczego. Ciebie tez nie widzialam, a pewna opinie sobie wyrobilam i nie tylko
                    ja.
                    Poszukaj w google'u informacji na temat Prato w aspekcie odziezy uzywanej.
                    Dziwi mnie, ze tego nie wiesz. A podobno we Wloszech mieszkasz od dawna.
                • ortodox Re: Sortownia odzieży używanej 10.12.05, 12:29
                  Cały ten wątek jest chory jak chore jest ostatnio forum Włochy.
                  Czy już zabrakło tematów turystycznych?
                  Czy już nik nie jeździ do Włoch?
                  Takie są moje wrażenia z pobytu tutaj od czasu do czasu.
                  pozdrawiam
                  p.s.
                  wyżej przypadkiem wtąciłem tekst z innego forum, przepraszam.
                  • Gość: Ewelina Re: Sortownia odzieży używanej IP: *.szwajcarska.pl 02.02.06, 14:57
                    A najbardziej chory jesteś Ty tutaj a choroba ta nazywa się P I E N I A C T W O.
                    "Czy już zabrakło tematów turystycznych?" Jak widać tak (najbardzie w wątku
                    dot. podrózy samochodem przez Włochy) zabrakło i Tobie bo teraz zajmujesz się
                    śledztwami kto ile ma nicków jakby kogoś to obchodziło. Nie oceniaj innych,
                    kiedy zachowujesz się tak samo jak inni.
                    • ortodox Re: Sortownia odzieży używanej 02.02.06, 15:10
                      Temat Ewel-inko w sam raz dla Ciebie. Kupujesz w hurcie(workach)czy na sztuki?
                      pozdrawiam
                      p.s. Pokazywanie komuś, że kreci i kłamie to nie pieniactwo. Czas, byś sobie
                      to uprzytomniła :)
                      • Gość: Ewelina Re: Sortownia odzieży używanej IP: *.szwajcarska.pl 02.02.06, 15:25
                        Spie..j oszołomie!
                        • ortodox Re: Sortownia odzieży używanej 02.02.06, 15:42
                          :)) jaka milutka, wszystkie takie w W-wie jesteście, bo spotkałem się z opinią,
                          że to tylko element napływowy?
                          pozdrawiam :))
                          • Gość: Ewelina Re: Sortownia odzieży używanej IP: *.szwajcarska.pl 02.02.06, 16:19
                            Z osobnikami twojego pokroju można tak tylko rozmawiać, poza tym z męskimi
                            dziwkami się nie zadaję a słyszałam to i owo o ortodoxie, który jest męską
                            dziwką i ty mi tu będziesz p... o moralności.
                            • bynek Re: Sortownia odzieży używanej 02.02.06, 16:48
                              To się pochwal, co słyszałaś? Pewnie to bardzo ciekawe i na pewno na temat.
                              Tylko ,że ja nic o moralności nie pisałem ale dokończ to z tą męską dziwką.
                              Początek całkiem interesujący.
                              pozdrawiam :))
                              • ortodox Re: Sortownia odzieży używanej 02.02.06, 16:54
                                Moje osobiste sprawy nie powinny nikogo na forum interesować ale
                                może się chcesz ze mna spotkać, to opowiem Tobie znacznie wiecej;D
                                pozdrawiam
                                buchachacha
                              • Gość: Ewelina Re: Sortownia odzieży używanej IP: *.szwajcarska.pl 02.02.06, 17:11
                                Wow!!! Bynek to ortodox! Nie do wiary!
                                Jdnak sprawdza się stare polskie przysłowie, które dziś tu już przywoływałam -
                                KTO POD KIM DOŁKI KOPIE TEN W NIE WPADA!
                                • Gość: Ewelina Re: Sortownia odzieży używanej IP: *.szwajcarska.pl 02.02.06, 17:13
                                  KTO POD KIM DOI KOPIE TEN SAM W NIE WPADA!
      • Gość: camel Re: Sortownia odzieży używanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 18:48
        Sluchaj kolego ! chyba to nic zlego jak ktos w kulturalny sposob pyta o kontakt. Co za duzo masz pieniedzy . I przestan ublizac ludziomTylko jak jestes taki madry to skieruj tego kogos na odpowiednie forum '
        z powazaniem
        camel
        • Gość: camel Re: Sortownia odzieży używanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 18:52
          od camela dla kosma
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka