Gość: Robert M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 20:46 Jadę z Zywca na półwysep Gargano i potrzebuję informacji o noclegu tranzytowym najlepiej w rejonie Villach lub Tarvisio.Lub czy macie jakąś inną propozycję z góry dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Prośba 06.03.06, 08:50 Nocowalam przed laty w Tarvisio, ale niestety nie pamietam nazwy hotelu. Zwykle nocowalismy w Austrii: w kazdym miejscu, w ktorym zjedziesz z autostrady, znajdziesz kwatery prywatne. Szukasz oznaczen "zimmer frei". Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Prośba 06.03.06, 09:10 Jeśli to ma być piękne miejsce, to polecam nocleg w pobliskiej miejscowości Kranjska Gora w Słowenii. bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gospodarz Re: Prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:01 Kwatera?, camping?, hotel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert M Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:38 Dzieki wszystkim za odpowiedz do gospodarza kwatera i hotel wszystko mnie ineresuje jakby ktos miał jakies namiar bardziej szczegółowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gospodarz Re: Prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 19:09 To było pytanie do bah77, co konkretnie poleca? Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Prośba... 06.03.06, 23:51 Konkretnie to polecam tę malowniczo położoną miejscowość - piękną (dla mnie) szczególnie latem: www.gradtur.si/zima/slovenija/kranjska_gora/kranjska_gora_pol.jpg Kiedy śniegi stopnieją, nie powinno być problemu z noclegiem - do wyboru w/g gustu: www.kranjska-gora.si/index.php?t=namestitve&l=3 Osobiście nocowałem w pensjonacie, polecam. bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted222 Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:44 Kiedyś nocowałem w Klagenfurcie w hotelu Rokohof (drogo). Info o hotelach w Klagenfurcie www.info.klagenfurt.at/inhalt/873.htm Jeżeli chodzi o Gargano, to jeżeli szukasz noclgu polecam camp Bellariva w Peschici oraz wycieczki do grot morskich oraz na wyspy Tremiti. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Prośba IP: *.plwaw.energis.pl 07.03.06, 09:18 Witaj, Jeżeli cena nie gra roli to polecam ten Hotel Carinzia www.falkensteiner.com/script/seiten/de/a.asp?m1=0&hotelID=1002&hlID=376&linkID=&hotelLinie=Welcome%20to%20Wellness! Mam taką zasadę, jeżeli mam do przejechania większy kawałek kilometrów to zależy mi potem, ażeby dobrze odpocząć, np. w SPA. Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Prośba 07.03.06, 13:07 Spróbuj tu: www.freie-zimmer.at/ rada - daj sporą odległość poszukiwań od wybranego miasta, powiedzmy 50km. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwand Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 13:52 www.oekotel.com/index_pol.php#Kalsdorf wejdz na tę stronke - niedrogo,o 7 sniadanie i potem można spokojnie dojechać na gargano- my tak zrobiliśmy rok temu,jechaliśmy z olsztyna W recepcji pracuja polacy nie trzeba wiec wykazywać się znajomością mowy schillera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert M Re: Prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:48 Bardzo dziękuje wszystkim za pomoc i pozdrawiam wszystkich ,jak by komus jeszcze sie cos przypomniało to prosze o jakis link dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś