Gość: agg IP: *.lodz.dialog.net.pl 29.03.06, 15:37 wybieram sie pierwszy raz nad włoski Adriatyk. poradźcie jakie zabrać ubrania - czy zdarzają się tam w ogóle zimniejsze dni ? a jak w nocy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamila Re: włochy w lipcu IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.03.06, 20:00 Byłam 2 lata temu w sierpniu w Lido Estensi, było bardzo gorąco nawet w nocy, jeżeli nawet padał deszcz to po paru godzinach wszystko wyparowywało i znów było gorąco. Jednak po ostatnich wakacjach w Chorwacji( wydawało mi się, że klimat jest podobny w końcu to też adriatyk, w związku z tym nie miałam ciepłych ubrań i zmarzłam ), radziłabym Ci wziąć coś z długim rękawem na wszelki wypadek. Życzę miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agg Re: włochy w lipcu IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.03.06, 19:38 dzięki za info. też tak myślałam jeśli chodzi o zabranie czegoś ciepłego. ale mam nadzieję że noce są ciepłe , bo jadę pod namiot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomy Re: włochy w lipcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 23:34 Interesuję mnie sama miejscowość,jak wrażenia z pobytu no i może jakiś namiar? Odpowiedz Link Zgłoś