Gość: sal IP: *.chello.pl 19.06.06, 13:17 Wróciłem z Elby polecam i służe pomocą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
principessa11 Re: ELBA 20.06.06, 11:41 WITAJ, JEŚLI MOŻESZ TO NAPISZ MI NA PRIVA GDZIE NOCOWAŁEŚ, JAKIE SĄORIENTACYJNE CENY... JAKI JEST KOSZT TRANSPORTU Z WYBRZEŻA... JEŚLI ODPISZESZ (O CO BARDZO PROSZĘ) TO JESZCZE POKORESPONDUJEMY :) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka Re: ELBA IP: *.46-85-b.business.telecomitalia.it 20.06.06, 11:45 W takim razie mam pytanie.Gdzie mieszkales tj hotel,dom wynajety na tydzien,camping? CZ bylbys tak uprzejmy i moglbys mi podac cene za nocleg? Z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sal Re: ELBA IP: *.chello.pl 20.06.06, 12:32 ja byłem z eurocampu także wg ich taryfikatora, miszkałem na campingu ville degli ulivi niedaleko Marina di Campo, ładnie położony ok. 30 m od plaży, plaża piaszczysta. Gdybym pojachał indywidualnie z namiotem to koszt doby dla 2+1, auto, namiot 3 osobowy i prąd wyniósłby ok. 28euro za dobe. kemping ładny, zadbany warty polecenia ze względu na dobra lokalizację. W najbliższym sąsiedztwie ładnie ulokowane były jeszcze kemping la Foce i Iselba (bezpośrednio na plaży) z apartamentami do wynajęcia ( 3 osobowy apartament z 2 sypialniami w okresie czerwiec lub wrzesień to ok. 90 euro za dobe) Odpowiedz Link Zgłoś