Gość: Ann IP: *.skynet.net.pl 03.03.16, 18:05 Pytanie co możecie mi powiedzieç o hotelu Elba Sara. Strasznie mało informacji w sieci na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: colin1974 Re: Elba Sara IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.16, 15:34 pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g658907-d288615-Reviews-Hotel_Elba_Sara-Caleta_de_Fuste_Antigua_Fuerteventura_Canary_Islands.html Polecam z czystym sumieniem fajne miejsce i dobry hotel . Odpowiedz Link Zgłoś
da.rr Re: Elba Sara 07.03.16, 17:57 Nie znałem tej stronki. Rozumiem, że warto z niej korzystać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Elba Sara 06.03.16, 22:15 Nie byłam w samym hotelu ale widziałam, bo mieszkałam obok i rozmawiałam z Polakami którzy tam odpoczywali. Hotel piękny, kuchnia smaczna, obsługa ok. Ogólnie polecali. Odpowiedz Link Zgłoś
agul86 Re: Elba Sara 15.03.16, 16:18 Hotel rewelacja, idealny dla rodzin z dziećmi, duże pokoje, wszystkie z widokiem na ocean :) Wspaniała ekipa animatorów :) Chętnie bym tam wróciła, z czystym sumieniem polecam. PS. Radzę organizować wylot na własną rękę, w zeszłym roku w czerwcu za 14 dniowy pobyt w hotelu zapłaciłam niecałe 1.300 Euro All za trzy osoby, do tego loty z Modlina Ryanairem ok. 1.850 zł - turyści z Tui zapłacili ponad połowę więcej za ten sam pobyt ;-) Odpowiedz Link Zgłoś