Dodaj do ulubionych

oKolice Rzymu - kempingi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 15:55
Mam pytanie, czy ktoś mógłby napisać, gdzie mogę znaleźć dobry, ale tani
kemping w olicach Rzymu, najlepiej niedaleko morza.Interesuje mnie możiowość
zamieszkania w jakimś budynku lub domku kempingowym.Interesuje mnie róweniz
informacje o trasie ze Szczecina do Włoch przez Niemcy i noclegi na trasie w
Czechach.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewcyna Re: oKolice Rzymu - kempingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 17:11
      Polecam camping CastelFusano. Nie mam namiaru ale znajdziesz bez problemu w
      internecie. Dobry dojazd, nad morzem (trzeba przjesc porzez ulice), duzy, jest
      market i inne wygody. Sprawdz sobie, E
    • aani Re: oKolice Rzymu - kempingi 21.06.06, 00:12
      Jadac ze Szczecina przez Niemcy do WLoch Czechy raczej nie sa po drodze ;)
      Kierujesz sie z Kolbaskowa najpierw na Berlin, nie dojezdzasz, bo dalej
      kierujesz sie na Monachium, potem na Innsbruck, potem na przelecz Brennero - i
      juz Italia :)
      Oczywiscie do zadnego z miast nie dojezdzasz- wczesniej wjezdzasz na nastepny
      kierunek.
      Znam i polecam camping Fabulous - jest w polowie drogi miedzy Rzymem (18km do
      centrum) a Ostia - miejscowoscia nadmorska. Spod campingu kursuje autobus do
      Rzymu - do Ostii pewnie tez. Na campingu mozna wynajac domki, jest basen.
      www.camping.it/italy/lazio/fabulous/
      • Gość: ewcyna Re: oKolice Rzymu - kempingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 09:26
        Trzeba jendak zaznaczyć ze nie lezy nad morzem a niektore domki są polozone
        blisko ruchliwej drogi. Ale prezentuje się swietnie. E
    • Gość: p Re: oKolice Rzymu - kempingi IP: *.kopnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 09:13
      polecam camping Costazzurra w Terracinie.Cena wynajmu(pokoj+mała
      kuchnia+łazienka na 3 osoby lub 2 dorosłe + 2 dzieci - ok 1300 zł na 7 dni)Info
      znajdziesz na necie.Do morza miałam ok 7 metrów, do Rzymu ok 90 km.Najlepej
      jechac do Rzymu pociagiem,info rowniez znajdziesz na miejscu:)
      • Gość: oskarynka Re: oKolice Rzymu - kempingi IP: 195.94.210.* 22.06.06, 12:27
        też byłam na Costazzurra i też bardzo jestem zadowolona, do Rzymu (tak jak p
        jeździłam pociągiem) to jest dobra opcja bo Terracina jest ładną spokojną
        miejscowścią i można tam na prawdę odpocząć, a do Rzymu jest godzina więc można
        połaczyć odpoczynek ze zwiedzaniem.

Pozdrawiam
        o
        • Gość: Kristof Re: oKolice Rzymu - kempingi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.06.06, 21:08
          Bylem tu wielokrotnie , blisko morza i Rzymu , w lesie , ktory jest rezerwatem .
          Dla Polakow miejsce kultowe , dowiecie sie na miejscu dlaczego . Polecam :

www.campingcastelfusano.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka