Dodaj do ulubionych

jez. Garda i okolice

IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 13.07.06, 21:20
WITAM. Jedziemy we wrześniu nad Gardę (2+2 3 latka i 12lat). Bardzo prosze o
wasze uwagi i opinie na temat tej części WŁOCH. Jak ceny (jedziemy z Eurocamp
więc wyżywienie samodzielne) jakie atrakcje polecacie. dziękuję
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: jez. Garda i okolice 13.07.06, 21:27
      Byl taki watek calkiem niedawno.
      • Gość: tata Re: jez. Garda i okolice IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 13.07.06, 22:02
        ale nie został rozwinięty. umarł
        • marusia811 Re: jez. Garda i okolice 14.07.06, 07:50
          proponuje, zwróć się bezpośrednio do aseretki, > aseretka@gazeta.pl < , na tym
          forum ona jest między innymi od Lago di Garda, napewno da ci wyczerpujące
          informacje
          • monika_gda Re: jez. Garda i okolice 14.07.06, 09:59
            Nad jeziorem Garda znajduje się park rozrywki Gardaland. :) www.gardaland.it
          • joker37 Re: jez. Garda i okolice 14.07.06, 19:39
            czołem kolego maruś. wreszcie doceniłeś aseretkę. jednocześnie widzę, że
            dorobiłeś się nowego nicka
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20573&w=45022789&a=45216815
            przypominam, że wystarczy wpisać w wyszukiwarkę hasło halo, a pojawia się
            prawie pełna lista nicków naszego kolegi
            marusia811
            halo bah77,
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=2843088&a=39855318
            preuser
            halo bah7
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=2864491&a=33189155
            vojager29
            halo aseretko
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=26985522&a=26986534
            dolce31
            halo bocian20
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=26007126&a=26039400
            kayek
            halo linn_linn
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=37272717&a=40161786
            chianone
            halo marge_72
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=38510781&a=39095526
        • bah77 Re: jez. Garda i okolice 14.07.06, 10:54
          > ale nie został rozwinięty. umarł

Trudno się dziwić, bo temat ten był już rozwijany na tym Forum wielokrotnie -
          warto użyć Wyszukiwarkę, np.:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=21526805&a=22718319

bah77
          • linn_linn Re: jez. Garda i okolice 14.07.06, 11:22
            Jest ich zreszta wiecej... Ta niechec do wyszukiwarki to cos w rodzaju "na
            zlosc mamie odmroe sobie uszy". Czeka sie kilka dni na Godota zamiast poczytac
            to, co jest. A jest sporo...
            • marusia811 Re: jez. Garda i okolice 16.07.06, 07:10
              linn_linn napisała:

> Jest ich zreszta wiecej... Ta niechec do wyszukiwarki to cos w rodzaju "na
              > zlosc mamie odmroe sobie uszy". Czeka sie kilka dni na Godota zamiast
              poczytac
              > to, co jest. A jest sporo...

mylisz się linn_linn, wystarczy poprosić o to naszą szanowną joker37 a ta
              wynajdzie wszystko, w 100% lepsza od google, zapewniam
              sama nie potrafi nic, absolutnie nic ale w "wyszukiwaniu" jest dobra, wygląda
              mi na to, że mąż ją zaniedbuje i palcówkę uprawia na klawiaturze, a z wyglądu
              nie jest taka ostania, nawet ma czym oddychać, biedny, pewnie doszedł do
              wniosku, że to jej jedyne miejsce intelektu
              linn_linn, nie bierz tego jakoś opacznie, to dla niej komplement
    • Gość: beata Re: jez. Garda i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:12
      Gardaland!!!Koniecznie!!!Całodzienna super zabawa dla dużych i małych.Trochę
      drogo, ale przeżycie są niezapomniane.
    • Gość: rj-j Re: jez. Garda i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:42
      Byłam nad Gardą w czerwcu 2+2(14,5). Opis części wrażeń w wątku "co z tą
      pogodą" (lipiec). Napisz na ile jedziesz, na jaki camping oraz z jakiej części
      Polski jesteś (komuś kto mieszka w górach nie warto polecać gór)-postaram się
      coś polecić żeby wszystkim pasowalo (ta sama różnica wieku pomiędzy dziećmi).
      • Gość: tata Re: jez. Garda i okolice IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 14.07.06, 18:15
        jedziemy na 5 dni nad Gardę do Bella Italia i 9 do Toscanii Figline Valdarno.
        wyjazd z poznania. dziękuje
        • chokai Re: jez. Garda i okolice 14.07.06, 19:10
          To może się spotkamy, ja będę 7 dni w Bella Italia i 5 w Valdarno, też na
          początku września :)

• Gość: rj-j Re: jez. Garda i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:24
          Też mieliśmy być w tym termininie na tych campingach- ale zmienil się nam
          termin urlopu. Będziecie 5 dni- nie jest to długo- my byliśmy 7 i też było mało
          (bałam się że 14 - to w jednym miejscu za nudno ale jest tam naprawdę co robić).
          Moje sugestie(nie namawiam na siłę do naśladownictwa) : 1.Zaopatrzyć się w
          przewodnik Marko Polo-Jezioro Garda; 2.Po przyjeździe wziąć prospekty z
          campingowej recepcji- zdecydować jakie chcecie odwiedzić Parki Rozrywki (na
          wszystkie nie starczy czasu)- są położone w pobliżu "waszego " campingu; 3.
          Przynajmniej przejechać północną stronę jeziora dla cudownych widoków(Salo-
          Limione- Riva) 4. Wycieczka do Sirmione (zamek, prześliczne uliczki, woda czysta
          jak łza).PS mam kilka rad odnośnie trasy (jechaliśmy ze Słubic) oraz Gardalandu-
          ale nie wiem czy Cię intersuje- jeśli tak napisz. Uważam że to co napisałam to
          optymalny plan(przy 2 dzieci )żeby coś zobaczyć, gdzieś być (park rozrywki),
          oraz korzystać z dobrodziejstw jeziora i basenu.
          • chokai Re: jez. Garda i okolice 18.07.06, 15:46
            Gość portalu: rj-j napisał(a):

> Też mieliśmy być w tym termininie na tych campingach- ale zmienil się nam
            > termin urlopu. Będziecie 5 dni- nie jest to długo- my byliśmy 7 i też było
            mało
            > (bałam się że 14 - to w jednym miejscu za nudno ale jest tam naprawdę co
            robić)
            > .
            > Moje sugestie(nie namawiam na siłę do naśladownictwa) : 1.Zaopatrzyć się w
            > przewodnik Marko Polo-Jezioro Garda; 2.Po przyjeździe wziąć prospekty z
            > campingowej recepcji- zdecydować jakie chcecie odwiedzić Parki Rozrywki (na
            > wszystkie nie starczy czasu)- są położone w pobliżu "waszego " campingu; 3.
            > Przynajmniej przejechać północną stronę jeziora dla cudownych widoków(Salo-
            > Limione- Riva) 4. Wycieczka do Sirmione (zamek, prześliczne uliczki, woda
            czyst
            > a
            > jak łza).PS mam kilka rad odnośnie trasy (jechaliśmy ze Słubic) oraz
            Gardalandu
            > -
            > ale nie wiem czy Cię intersuje- jeśli tak napisz. Uważam że to co napisałam to
            > optymalny plan(przy 2 dzieci )żeby coś zobaczyć, gdzieś być (park rozrywki),
            > oraz korzystać z dobrodziejstw jeziora i basenu.

Oczywiście, że interesuje! Odezwij się do mnie na maila, lub podaj swój.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka