Gość: iwona IP: *.aster.pl 11.02.07, 22:26 prosze o wszelkie dostepne informacje na temat wypożyczenia na Sycyli samochodu, czy można dokonac rezerwach=ji w Polsce, jakie sa ceny itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewelina Re: Sycylia - wypożyczenie samochodu IP: *.szwajcarska.pl 11.02.07, 23:44 A internetu nie masz? Sama poszukać nie potrafisz? Wszelkie dostępne informacje są dostępne w sieci. Ja je sama znalazłam i wypożyczałam samochód na lotnisku w Katanii, wypożyczalnia Avis, koszt za tydzień: 240 euro, fiat punto. Można dokonać rezerwacji w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Sycylia - wypożyczenie samochodu IP: *.devs.futuro.pl 12.02.07, 09:06 Ewelino, bardzo dziekuję Ci za pomoc, informacje, które podałaś są mi znane , a Twoje komentarze no cóż ja pozostawię bez komentarza........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Sycylia - wypożyczenie samochodu IP: *.adsl.alicedsl.de 12.02.07, 09:39 Od najblizszej soboty mam zamowiony Citroen C2 do odbioru na lotnisku w Palermo. Koszt: 162,80 € za tydzien.Zamowilem na: www.autoeurope.com. Samochod do odbioru w firmie AVIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Sycylia - wypożyczenie samochodu IP: *.szwajcarska.pl 12.02.07, 19:27 O to o wiele taniej niż podczas wakacji. Ale Ci fajnie, że lecisz do Palermo, na pewno będzie super :) Co masz w planach do zwiedzania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Sycylia - wypożyczenie samochodu IP: *.szwajcarska.pl 12.02.07, 19:26 Bo wkurza mnie, że niektórzy czekają tylko na gotowe kiedy takie informacje jakich ty szukasz jest najprościej znaleźć i naprawdę nie potrzeba dużo czasu. Też tu kiedyś zadawałam różne pytanie, na część z nich dostałam obszerne odpowiedzi a na część nie bo kazali szukać samemu i teraz te osoby rozumiem (niektórym nie chce się "klepać" w klawiaturę co jakiś czas to samo) i znalazłam wszystko co było mi potrzebne sama. To naprawdę nie jest takie trudne. A jeśli jest to korzysta się z wyszukiwarki bo tematów o wypożaczaniu aut było już wiele. Po za tym odpowiedziałam na twoje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś