Dodaj do ulubionych

Sycylia - wypożyczenie samochodu

IP: *.aster.pl 11.02.07, 22:26
prosze o wszelkie dostepne informacje na temat wypożyczenia na Sycyli
samochodu, czy można dokonac rezerwach=ji w Polsce, jakie sa ceny itp
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewelina Re: Sycylia - wypożyczenie samochodu IP: *.szwajcarska.pl 11.02.07, 23:44
      A internetu nie masz? Sama poszukać nie potrafisz? Wszelkie dostępne informacje
      są dostępne w sieci.
      Ja je sama znalazłam i wypożyczałam samochód na lotnisku w Katanii,
      wypożyczalnia Avis, koszt za tydzień: 240 euro, fiat punto. Można dokonać
      rezerwacji w Polsce.
      • Gość: iwona Re: Sycylia - wypożyczenie samochodu IP: *.devs.futuro.pl 12.02.07, 09:06
        Ewelino,
        bardzo dziekuję Ci za pomoc, informacje, które podałaś są mi znane , a Twoje
        komentarze no cóż ja pozostawię bez komentarza........
        • Gość: Pawel Re: Sycylia - wypożyczenie samochodu IP: *.adsl.alicedsl.de 12.02.07, 09:39
          Od najblizszej soboty mam zamowiony Citroen C2 do odbioru na lotnisku w Palermo.
          Koszt: 162,80 € za tydzien.Zamowilem na: www.autoeurope.com.
          Samochod do odbioru w firmie AVIS.
          • Gość: Ewelina Re: Sycylia - wypożyczenie samochodu IP: *.szwajcarska.pl 12.02.07, 19:27
            O to o wiele taniej niż podczas wakacji.
            Ale Ci fajnie, że lecisz do Palermo, na pewno będzie super :)
            Co masz w planach do zwiedzania?
        • Gość: Ewelina Re: Sycylia - wypożyczenie samochodu IP: *.szwajcarska.pl 12.02.07, 19:26
          Bo wkurza mnie, że niektórzy czekają tylko na gotowe kiedy takie informacje
          jakich ty szukasz jest najprościej znaleźć i naprawdę nie potrzeba dużo czasu.
          Też tu kiedyś zadawałam różne pytanie, na część z nich dostałam obszerne
          odpowiedzi a na część nie bo kazali szukać samemu i teraz te osoby rozumiem
          (niektórym nie chce się "klepać" w klawiaturę co jakiś czas to samo) i
          znalazłam wszystko co było mi potrzebne sama. To naprawdę nie jest takie
          trudne. A jeśli jest to korzysta się z wyszukiwarki bo tematów o wypożaczaniu
          aut było już wiele.
          Po za tym odpowiedziałam na twoje pytanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka