linn_linn 27.07.07, 11:01 Wklejam link, ktory moze byc pomocny przy planowaniu podrozy: www.corriere.it/openxlink.shtml?http://www.autostrade.it Mozna wybrac miesiac i dzien, a nastepnie godzine / na "wezyku" w srodkowej czesci strony /. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Ruch na autostradach 03.08.07, 13:44 Jesli ktos wlasnie wyjezdza, to informuje, ze na jutro przeowdywany jest ruch oznaczany tzw. "bolino nero" / czarna kropka /: maksymalny mozliwy. Ma byc taki od 6 do 22-ej, dzis i do 6-ej rano jutro "kropka czerwona", a od jutra po 22- ej "kropka zolta". Odpowiedz Link Zgłoś
emmf Re: Ruch na autostradach 05.08.07, 12:15 Jechaliśmy do Włoch przez Czechy i Wiedeń (wczoraj wrócilismy) i zapewniam Cię że w Wiedniu nie było korków ani w tamtą stronę ani z powrotem. Są doskonałe 3,4 pasmowe obwodnice, które omijają Wiedeń szerokim łukiem i moim zdaniem nie ma szans na korki. Gorzej jest na autostradach we Włoszech, "zatykają" się szczególnie przy wyjazdach (są płatne i oczekiwanie na wyjazd zazwyczaj trwa długo), ale mimo to są bardzo wygodne i chyba lepiej nimi jechać niż omijać je krętymi i nieznanymi drogami. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Ruch na autostradach 05.08.07, 15:12 Te informacje, co zreszta widac, dotycza Wloch. Nie Austrii. Odpowiedz Link Zgłoś
emmf Re: Ruch na autostradach 05.08.07, 15:42 Wiem, pomyliłam się. To była odpowiedź na zupełnie inny wątek ale niechcący wrzuciłam ją nie tam gdzie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś