johana2 08.08.07, 12:31 Zzy był ktoś na tej imprezie która odbywa się w pierwszą niedzielę września/ Warto? Czy zawsze są tłumy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Wenecja-wyścigi fregat 08.08.07, 15:24 W Wenecji zwykle sa tlumy: tym bardziej wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
johana2 Re: Wenecja-wyścigi fregat 09.08.07, 07:53 O tym że tłumy tam są ciągle to wiem. Moze moje pytanie było trochę niezręczne. Chodzi mi o to czy warto tam jechać akurat w ten dzień (Będziemy mieszkać ok.100 km dalej)i czy mój 6 latek cokolwiek z tych wyścigów ma szansę zobaczyć czy też wybrać się kiedy indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wenecja-wyścigi fregat IP: 195.116.5.* 09.08.07, 09:20 W ubieglym roku bylam w Wenecji wlasnie jak odbywaly sie te regaty (Regata Storica). Wtedy byly ogromne tlumy ludzi (glownie wlasnie w niedziele). Generalnie jest to bardzo ciekawe widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Wenecja-wyścigi fregat IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.07, 09:48 Tak, zawsze tam sa tlumy, malo tego, w zeszlym roku Canale Grande byl zamkniety dla ruchu wodnego od godz.15-19... Nie plywaly vaporetto, ani promy do Punta Sabbioni...Ponte Academia tez byl zamkniety. Ale parada gondoli i innej masci lodek piekna! Odpowiedz Link Zgłoś